JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Családi paradicsom babáknak, gyermekeknek és szüleiknek, avagy ahol a gyerekbarát nyaralást tényleg komolyan gondolják

Borítókép: Családi paradicsom babáknak, gyermekeknek és szüleiknek, avagy ahol a gyerekbarát nyaralást tényleg komolyan gondolják Forrás: Sonnentherme
Az ausztriai Hotel Sonnenpark**** Superior és a Sonnentherme élményfürdő az év minden napján, az időjárástól függetlenül, garantáltan felhőtlen élményekkel várja az egész családot.

Felejthetetlen pihenés felsőfokon

A családi pihenés mindig necces vállalkozás, hiszen a különböző korosztályok igényeit, napi ritmusát összehangolni nem egyszerű dolog. Nem véletlen, hogy egyre több szálloda igyekszik ezen segíteni, és gyerek- és családbaráttá tenni a szolgáltatásait, ám ez sem egyszerű feladat. Messze túlmutat azon, hogy legyen gyerekágy a szobában, és etetőszék az étteremben. A burgenlandi Lutzmannsburgban található Hotel Sonnenpark**** Superior és Sonnentherme élményfürdő azonban kiváló példája annak, hogy itt a gyerekbarát fogalom nem szlogen, hanem nagyon is átgondolt, a mindennapok apró részleteire is kiterjedő filozófia.

Forrás: Sonnentherme

A babákat, kisgyermekeket, és szüleiket is gondtalan pihenés várja Lutzmannsburg egyetlen négycsillagos superior szállodájában

A hotel méltán lett Európa vezető non plus ultra családi szállodája, amelyet közvetlen átjáró kapcsol össze az élményfürdővel. Emellett a hotel egy saját, exkluzív vízi világgal is rendelkezik, ahol garantáltan jut nyugágy minden hotelvendégnek. A jó idő beköszöntével mindez kiegészül a külső medencékkel, ugrótoronnyal, babáknak való homokos “partszakasszal”.

Baba-és gyermekúszásra is beadhatjuk a kicsiket, sőt, a hotelbe visszatérve gyermekmegőrző, és minden órában más, ingyenes tematikus program várja őket a kézműveskedéstől a gyerekdiszkóig, hogy anyuéknak is legyen egy kis idejük szusszanni. A szolgáltatás része az ingyenes kerékpár-, bringóhintó- és gyerekbicikli-bérlés is. A szálloda berendezése a családok igényeinek megfelelően került kialakításra. Igazán innovatív ajánlatnak számít a baba- és gyermekúszás, amelyet speciális képesítéssel rendelkező úszásoktatók tartanak. A szálloda különlegességei közé tartoznak a gyermekek nagy kedvenceinek számító kedves kabalafigurák, Sunny és Pinky Bunny, és a korcsoportok szerint különválasztott játék,- és élményvilágok.

Forrás: Sonnentherme

Életre szóló kalandok a vízben

A Sonnentherme Lutzmannsburg mindig megújuló attrakciók és nagyszerű programok egész sorával várja a kisebb és a nagyobb gyermekeket egyaránt, hiszen itt nemcsak a legkisebbek szórakoznak jól, hanem azok is, akik a karúszókat már régen levetették. A tágas Baby World, a végtelen vízi élményeket kínáló Fun World, valamint a Speed World az XXL Monster Ride mega csúszdával (270 m hosszú) egyedülálló élményeket garantál.

Az élményfürdőben található Ausztria első, és a világ leghosszabb vízi VR csúszdája is, sőt a virtuális búvárkodás élménye is kipróbálható itt, mind a nagyobb gyerekek, mind szüleik számára. A sellőúszást sem szabad kihagyni a látogatáskor, hiszen melyik kislány ne szeretne egyszer olyan kecsesen úszni és merülni, mint a sellők? Egyedülálló élményt kínál az 5D vízi kalandmozi is!

Ahol nemcsak az élmény, de a pihenés is garantált a Thermen Chalets, exkluzív vendégházakban!

Mindennél jobban szeretjük, ha közös családi nyaralásunkat a gyerekek önfeledt nevetése kíséri, ám szülőként arra is szükségünk van, hogy kipihenjük magunkat. Jól tudják ezt a burgenlandi Sonnentherme szakemberei, így épült meg a népszerű, 1000 négyzetméteres vízi élménybirodalom mellé a 22 prémium családi vendégházból álló „lakópark”, a „Thermen Chalets”, ahol különálló, tágas, 2-5 fő kényelmes tartózkodását biztosító exkluzív mobilházak foglalhatók. Ez a gyermekes családok igényeire szabott új szálláshely karnyújtásnyira van az élményfürdőtől, óriási park övezi (7800 m�) kalandjátszótérrel, így garantált a nyugodt pihenés is a vizes élmények után.

Arra viszont érdemes felkészülni, hogy a gyerekek már a hazaúton azt fogják kérdezgetni: mikor jövünk újra Sunny és Pinky Bunnyhoz?

További információt a hotelről, fürdőről és a prémium vendégházakról itt találtok magyar nyelven is: www.sonnenpark.at, sonnentherme.at és www.thermenchalets.at/hu

Nyerj te is családi nyaralást a Sonnenpark**** Superior hotelbe, 2 felnőtt és 2 gyermek (0-10 éves) részére!

Regisztrálj most a nyereményjátékba a www.sonnenpark.at/hu/nyaralas oldalon az alábbi kóddal: 240301