CATRICE Advent Beauty Gift Shop limitált kiadás

Borítókép: CATRICE Advent Beauty Gift Shop limitált kiadás
Ringatózunk a karácsonyfa körül - és nem tudunk betelni a karácsonyra való készület varázslatos hangulatával. Szeretnénk látni a szeretteink arcán is a csillogást - és mi jobb módja ennek, mint egy saját készítésű adventi naptár?

Az új Catrice Advent Beauty Gift Shop limitált kiadás ideális ajándékokat kínál praktikus mini méretben, hogy a beauty rajongók kitöltsék velük a meglepetés ajtajait – vagy, hogy átéljék a karácsonyi szellemet, és egyedi, ünnepi külsőt hozhassanak létre. 2021 novemberében a csillogás és a mindennapi árnyalatok egy elegáns csomagolásban, aranykristályos kivitelben találkoznak ebben a limitált kiadásban.

A tökéletes karácsonyi megjelenésért!

A limitált kollekció darabjai: hat tökéletesen összehangolt matt és fényes árnyalatú, könnyen felvihető mini szemhéjpaletták; selymesen puha textúrájú mini púderes highlighterek; mini ajakdúsítók a csókos, láthatóan teltebb ajkakért; csillogó és fényes karácsonyi mini körömlakkok; kiváló minőségű, szintetikus sörtékkel ellátott mini szemhéjfesték ecsetek és gyémántszerű kivitelben érkező öntapadós arcékszerek a káprázatosan csillogó külsőért.

A trendkiadás elérhető a dm üzletekben és a lovebrands.hu webshopon!