Black Friday 2022 – milyen kedvezményekre számíthatsz a Modivo.hu-n?

Borítókép: Black Friday 2022 – milyen kedvezményekre számíthatsz a Modivo.hu-n? Forrás: PR
Nyakunkon a Fekete Péntek, ilyenkor érdemes már jó előre felkészülni a rohamra azért, hogy még időben megvehessük a korábban kiszemelt termékeket. A MODIVO esetében hatalmas kedvezményekre számíthatunk, de mi az, amit érdemes még tudni erről?

Elképesztő márkák töredékárakon

A MODIVO nem poénkodik, ha a Black Friday a téma. Sok üzlet kihasználva az eseményt csak csalódást okoz a készenlétben álló vásárlóknak, amikor kiderül, hogy az a hatalmas kedvezmény csupán maximum 15 százalékot jelent. A MODIVO Black Friday idején viszont soha nem hagyja cserben a vásárlókat, és nagyon is komolyan veszi a Fekete Péntek szellemiségét. Náluk tényleg a legminőségibb márkák modelljeit szerezhetjük be akár hatvan százalékos kedvezménnyel is. Ez pedig jelentős áresés, annyira, hogy szó szerint fillérekért juthatunk hozzá a régen kiszemelt Guess táskához, vagy a hónapok óta megvásárolni kívánt különleges szabású márkás kabáthoz. Az is lehet, hogy a teljes ruhatárunkat szeretnénk felújítani, vagy épp a csemeténket ruháznánk át őszre. Bármi is legyen a cél, egy biztos: a MODIVO bőven megadja a módját a Fekete Pénteknek.

Férfi ruhák a stílusosság jegyében

Nem csak a hölgyek járnak majd jól, ha a Black Friday alatt bevásárolnak a MODIVO-nál. A férfi szekció is jelentős leárazásokat rejt. Nem csak stílusos kabátokat és felsőket, illetve nadrágokat szerezhetünk be a legalacsonyabb árakon ilyenkor, de igazi minőségi karórákat is többek között. Ezért ez az alkalom nem csak arra jó, hogy felújítsuk a ruhatárunkat, de bizony akár az egész család számára megvehetjük a karácsonyi meglepetéseket. Egy férfi karóra vagy egy férfi pénztárca tökéletes ajándék lehet. Ezért nem kell kétségbeesnünk többet, hogy mit vegyünk ajándékba majd egy férfi számára. Ezen kívül öveket, sapkákat és sálakat is találunk majd szinte fillérekért. Ha tehát még hiányos a téli öltözékünk, most érdemes lesz kipótolni egy-két minőségi darabbal, és persze a hozzájuk tartozó megfelelő kiegészítőkkel.

Forrás: PR

Trendi ruhatár szinte töredékárakért

Ha kedveled az olyan minőségi márkákat, mint a Guess, Armani, Desigual vagy a Furla, akkor a MODIVO Black Friday időszaka minden évben az egyik legjobban várd eseményed lesz. Érdemes tehát már jó előre kinézni azokat a ruhákat és táskákat, amelyeket biztosan megvásárolnánk. Ha időben felkészülünk, akkor a Fekete Péntek napján csak annyi a teendőnk, hogy bedobjuk őket a kosárba és megvesszük. Ezen a napon az idő ugyanis nagyon fontos tényező, ha sokat vacillálunk, könnyen lehet, hogy mások fogják megvásárolni előlünk a kinézett termékeket. Már pedig a készletek is végesek, ezért ha tehetjük, írjunk listát és inspirálódjunk, mit szeretnénk valóban megvásárolni. A kézitáskákat például a https://modivo.hu/c/nok/taskak-es-kezitaskak/kezitaskak linken érhetjük el.