Borítókép: Az apaság rejtelmeiről vallott a két népszerű humorista

Az apaság rejtelmeiről vallott a két népszerű humorista

Kovács András Péter és Csenki Attila új műsorral készül a Comedy Club hetedik évadában

Mi a hosszú házasság titka? Milyen közös programokat szervezhetünk három kisiskolás gyermekünkkel? Hogyan hatnak egy negyven közeli férfira a csecsemőjével töltött álmatlan éjszakák? Miként alakíthatunk ki apaként bizalmas kapcsolatot kamaszlányunkkal? Többek között ezekhez hasonló témák is előkerülnek Kovács András Péter és Csenki Attila vadiúj estjeiben a Comedy Central műsorán, amelyek főként az apaság kihívásairól és a házasság útvesztőiről szólnak.

Újra a nagypályás nevettetőké a terep a Comedy Centralon! Október 22-től ugyanis folytatódik a humorcsatorna standupos műsorfolyama, a Comedy Club. Az új, hetedik évadban ismét trükkös cselekkel, kíméletlen támadásokkal és védhetetlen poénlabdákkal nyomul a gárda.

Kovács András Péter november 12-én az Apróbetűs részek 1-2. című produkcióban egy vicces, felkavaró és nagyon őszinte vallomásban mesél saját tapasztalatairól férjként és szülőként. Három gyermek édesapjaként a humorista bőven kiveszi a részét a „láthatatlan munkából”, azaz vásárol, mos és fuvarozza a tízéves fiát és a nyolcéves vegyespáros ikreit délutánonként a különórákra. Szerencsére azonban a szórakozásra is talál a család módot a rohanó hétköznapokban.

„Hétvégén kirándulni szoktunk, amit mi felnőttek nagyon élvezünk, de a gyerekekkel még nem igazán sikerült megszerettetni. Szerencsére azonban a zene mindig összehozza a családot: dobon, gitáron, furulyán és zongorán szoktunk játszani, szigorúan csak rock-ot, a kisebbik fiam pedig énekelni szokott ilyenkor” – árulta el a Comedy Club gólvágója, aki új estjét egy össznépi párterápiának szánja, ahol miközben jókat nevetünk az ellenkező nem furcsaságain, egyúttal meg is tudjuk érteni a másikat.

Csenki Attila november 26-án Az újrahasznosított férfiben hasonló témában szórja majd a humorlabdákat. Önreflexió formájában megismerhetjük a benyomásait a negyvenéves férfilétről és az apává válásról és kiderül az is, hogyan amortizálják le ebben a korban a férfiakat a csecsemővel töltött álmatlan éjszakák.

„Mozaikcsaládban élünk: a feleségem nagylánya tizenhat éves, az enyém tizennégy, a közös kislányunk pedig négy lesz. A naggyal nagyon jó, bizalmas a kapcsolatom és büszke vagyok rá, hogy sok mindent megoszt velem. A kicsi körüli teendőkből is kiveszem a részem: az első négy hónapban például önszántamból vállaltam az éjszakai etetést, de az valami brutális időszak volt, kikészültem és meg is öregített” – vallotta be a standupos, aki szerint negyven felett úgy érdemes férfiként gyermeket vállalni, ha van mellette idő sportolni és fitten tartani magunkat.

Comedy Club 7. évad október 22-től minden pénteken 21:00-tól, ismétlések minden vasárnap 21:00-tól a Comedy Centralon!

A Comedy Club adások sorrendje:

október 22. Badár Sándor – A Tűzföldtől Alaszkáig

október 29. Janklovics Péter, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté – Zöld stand-up

november 5. Ráskó Eszter – NagyÁrpi 1-2. rész

november 12. Kovács András Péter – Apróbetűs részek 1-2. rész

november 19. Litkai Gergely – Számok

november 26. Csenki Attila – Az újrahasznosított férfi

december 3. Ács Fruzsina – Véletlenül szingli?!

december 10. Felméri Péter, Litkai Gergely – Galeri