Anyának való ünnepek

Borítókép: Anyának való ünnepek Forrás: Kolping Hotel
Az ajándékcsomagolás az ünnep része, még ha az angyalok titokban is végzik el. Elő a bőrönddel, és csomagoljunk abba is! Ajándékot, csinos ruhát, úszószemüveget, jó könyvet, kedvenc plüsst, és irány a családok második otthonaként szeretett Kolping Hotel. Az alsópáhoki szálloda munkatársai ugyanis pont az ünnep macerás részét veszik le a vállunkról, amivel nem csak mi, szülők, de gyerekeink is jobban járnak.

A valóra vált elképzelés

A Kolping Hotelben rutinos kezek varázsolnak ünnepi díszletet és tisztaságot. Pipa. A büféasztalról is csak választani kell, főzni és mosogatni szerencsére nem. Gondolnak az ínyencekre és a válogatósokra is. Játékbirodalmuk – Bobóország - karácsonyfáját több család egyszerre díszíti. Aztán a lakosztályokba visszavonulva mindenki a saját hagyományai szerint ünnepelhet. Legyen az hangosan kacagós, vagy csendes és meghitt, itt mindennek van helye és ideje, sok esetben még jobban is, mint otthon. Csak választani kell, hogy a családnak mihez van éppen kedve: fürdőzés, koncert, kézműveskedés, aktív vagy csendes pihenés. A legendásan sokszínű programválasztékot a szomszédos Bobo Fun Parkban lehet még tovább fokozni, ahol 30 aktív attrakció csábítja mozgásra az egész családot. Az adrenalin arénát a hotel vendégei előnyökkel használhatják, de a környéken pihenők előtt is nyitva áll.

Forrás: Kolping Hotel

Meghittség után indul a buli

A két ünnep között már fokozódik a hangulat, koncertek, stand-up est, kölyök parti… így könnyű hangolódni az év végi nagy bulira. A Kolpingban minden évben egy új téma köré szervezik a szilveszteri mulatságot. Idén egy híres filmtrilógia rajongói lesznek a leglelkesebbek, amikor megismerik Bobófalva Szövetségét, és részt vesznek az „Egy szilveszter mindenek fölött” programjaiban. (Sőt a lemaradók fergeteges pótszilveszteren pótolhatják be az élményeket!)

Forrás: Kolping Hotel

A téli szünet nem érhet véget!

A következő év egészen különleges módon fog kezdődni sok családnál. Míg máskor a szilveszteri bulikból felocsúdva már pakolni is kellett az iskolatáskákat, most még egy teljes hét szünet vár a gyerekekre. Nekik ez nagy öröm, a szülőknek újabb megoldandó feladat. Ha az elmúlt két hétben egyszer sem utaztunk el, akkor itt az idő, ne halogassuk tovább. Kezdjük az új évet egy aktív családi pihenéssel, és fedezzük fel a Kolping szomszédságában a Bobo Fun Parkot. A 2023-as év úgyis sok kihívást tartogat. Győzzük le az elsőt itt az adrenalin arénában!