A szépség új, budapesti szentélyét nyitotta meg a Notino

Borítókép: A szépség új, budapesti szentélyét nyitotta meg a Notino Forrás: Notino
A bőrápolás és a szépség kapja a főszerepet a Notino új, Mammut 2-ben megnyílt üzletében, ahol a nyitóhétvégén rengeteg meglepetéssel, akciókkal és ajándékcsomagokkal várnak minden érdeklődőt. A szépség 21. századi szentélyébe látogatók kipróbálhatják a virtuális tükröt és a bőrápolási diagnosztikát is, miközben közkedvelt, a magyar piacon újnak számító termékek között válogathatnak.

A Notino csapat hitvallása, hogy a szépség és annak ápolása önbizalmat ad és képes megváltoztatni az embereket, így mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Aki szépnek érzi magát, könnyebben éri el a céljait, viszonzásul szebbé teszi a világot maga körül.

Csütörtökön nyitotta meg csodaszép üzletét - sokak örömére - végre hazánkban is a Notino a Mammut 2 első emeletén, és nagy az esélye, hogy rövid időn belül a szépségápolás rajongóinak a Mekkája lesz. Nem csak a bőséges termékválaszték, a shop ízléses és elegáns enteriőrje miatt, de azért is, mert olyan szolgáltatásokat is kipróbálhatnak az oda betérők, melyeket máshol nem. Mert az illatszereken, különleges parfümökön, bőr- és hajápolási, valamint smink termékeken kívül, Dermocenter és Kérastase hajstúdió is várja a vásárlókat.

Forrás: Notino

S hogy milyen termékek között válogathatunk? A polcokon többek között DIOR, Dr. JART +, Benefit, Shiseido, Maison Margiela és Kérastase termékeivel találkozhatunk, az exkluzív kínálat részeként pedig a Novellista, a Souletto, a KORIKA és az Iconique kínálatát is megismerhetik az üzletbe betérők.

Minden látogató számára elérhető a 21. századi szépségápolás számos hiánypótló és úttörő szolgáltatása: az AirParfume, amely segít kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb illatot. A Modiface speciális, virtuális tükrével pedig fizikai tesztelés nélkül próbálhatjuk ki a különböző sminktermékeket, igénybe vehetjük a Lancome Nexa bőrápolási diagnosztikai eszközét és a Kérastase hajdiagnosztikát is.

Ahogy hidegebbre vált az idő, úgy van több törődésre szüksége a bőrünknek is. Következzen 7 bőrápolási trükk, amivel ősszel és télen is gyönyörű és egészséges bőröd lehet!