A legjobb ajándék

Borítókép: A legjobb ajándék Forrás: Líra
Egy jó könyv nemcsak kikapcsolódást jelent, nemcsak örömforrás, hanem frissebb szellemet is ad olvasójának. Kell-e ennél jobb ajándék?

Minden a mesével kezdődött. Anya és apa meséltek, mielőtt álomba merültünk, hogy aztán álmunkban királykisasszonyok és királyfik lehessünk, hogy a hősökben megtaláljuk önmagunkat. Aztán megtanultunk olvasni, és levettük a polcról a könyvet, belőle a történetet, amiben saját sorsunkat ismertük fel. Ezt a sorsot, a sajátunkét keressük minden egyes történetben, mert ezeket rejtik a jó történetek.

Ha szerencsénk van, a karácsonyfa alatt ott lesz mindez, talán nem is egy könyvben. Mert a mi történetünk a tiéd is, hiszen minden egyes sors ott lapul az igazán jó könyvekben.

Ajándékozd meg szeretett társadat az ő történetével, és fogadd el tőle a sajátodat.

Idén karácsonyra a Líra Csoport több mint 100 újdonságot ajánl kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Böngészd át karácsonyi könyvújdonságainkat! Kattints IDE!

Olvasás közben óhatatlanul másvalaki bőrébe bújunk, ez pedig szorosan összefügg a fantázia és a kreativitás képességével. Szakemberek szerint napi 20 perc figyelmes olvasás is elegendő ahhoz, hogy képesek legyünk kreatívabban megoldani a legkülönbözőbb problémákat. Sőt – mivel a kreatív problémamegoldás fejleszti az intelligenciát és a koncentrációt – elménket is tréningben tarthatjuk néhány könyv segítségével.

Forrás: Líra

Mi, a Líra Csoportnál alaposan felkészültünk rá, hogy vásárlóink kreativitást adhassanak ajándékba szeretteiknek. Mert egy jó könyv nemcsak kikapcsolódást jelent, nemcsak örömforrás, hanem frissebb szellemet is ad olvasójának. Kell-e ennél jobb ajándék?

Ne feledd, november 10-13. között ismét itt a JOY-Napok! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között a Líra Csoport kuponjai is elérhetők, melyek segítségével kedvezményesen szerezheted be a kiszemelt könyveket! A Líra kuponért KATTINTS IDE! A részletekért pedig IDE!