Egy pelenka nektek, egy pelenka nekik - A Kolorky Magyarország és a Neked Creative segít

Borítókép: Egy pelenka nektek, egy pelenka nekik - A Kolorky Magyarország és a Neked Creative segít
Ebben az évben a Kolorky Magyarország úgy döntött, hogy a KIKAPCS Alapítvány mellé áll, és termékeivel segíti az SNI gyermekeket nevelő családokat. Mi több, a márka vásárlói is csak egy kattintásra vannak attól, hogy "pelus tündérekké" váljanak.

A kolorky.hu weboldalon megjelent a KIKAPCS adományozó gomb, amin keresztül nem csak saját gyermekének, hanem a KIKAPCS alapítvány gyermekeinek is tud pelenkát vásárolni.

"Ebben az évben nem csak PR mentorként álltam a KIKAPCS Alapítvány mellé, hanem a Kolorky Magyarországgal is, amit Léna kislányom születése után indítottunk férjemmel. Fontos számomra, hogy ne csak az ünnepi időszakban, hanem egész évben segíteni tudjak. A Kolorky Magyarország ezért hosszútávú segítséget nyújt majd az alapítvány családjainak.” - nyilatkozta Incze-Dusikova Bori, a Kolorky Magyarország tulajdonosa.

Kolorky Magyarország és a története

Bori és férje mindig is fontosnak tartotta a fenntartható életvitelt. A környezetvédelem és tudatosság mégis új szintre emelkedett az életükben, amikor megszületett kicsi lányuk, Léna. Újdonsült anyaként Bori olyan megoldást keresett a pelenkázás témában, mely nemcsak kislányát, de a bolygónkat is óvja. Hosszú és alapos kutatómunka után az öko pelenka tűnt a legésszerűbb megoldásnak. A cseh Kolorky márkára esett a választása, mely annyira bevált, hogy ma már a márka magyarországi forgalmazójaként Bori sok-sok család életébe hozza el ezeket a csodás pelenkákat!

Forrás: Bata Nini

Miért öko pelus az ökopelus?

A Kolorky a legstílusosabb ökopelus, mely kíméli a bolygónkat és a baba bőrét is! Nem csak a design teszi egyedivé, hanem az összetétele is. Természetes és megújuló anyagokból készül, a fehérítés során forró levegőt használnak klór helyett. Nem tartalmaz semmiféle ártalmas műanyagot, és parfümmentes. Összetételének és speciális légáteresztő anyagának köszönhetően a legérzékenyebb bőrű babák számára is ideális választás. Nem okoz irritációt, bőrpírt, allergiát, vagy asztmát. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a megfelelő feltételek mellett 66-80 százalékban lebomlik, hiszen a pelenka összes komponense lebomló kivéve a nedvszívó magját, mely nem káros a természetre. A pelenkákat a cseh állami egészségügyi és dermatológiai intézet certifikálta, a gyártási folyamatok pedig teljes mértékben megfelelnek a felelős, környezettudatos feltételeknek.

Amellett hogy a Kolorky elsődlegesen a környezetvédelemre és minőségre fókuszál, stílust is visz a kisbabás mindennapokba. Nap mint nap annyiszor kerülnek a szemünk elé a pelenkák, miért ne lennének akkor vidámak, színesek, amik feldobják a sokszor végtelennek tűnő napokat?