A gél-lakkokról dióhéjban

Borítókép: A gél-lakkokról dióhéjban Forrás: studioflash.hu
Díszítenéd a körmödet, de nem tudod, hogyan fogj neki? Elég hosszú saját körmöd van, aminek kéne egy megerősítés és persze jó lenne, ha mindez ízléses színekben pompázna? Szerencsére semmi akadálya, hiszen a gél-lakknál univerzálisabb körömdíszítési módot keveset tudunk. Ismerjük meg, hogy mikor érdemes használni és honnan szerezzük be a legszebbeket?

Minden variációra!

Valami újdonságra vágysz a zselés körmödre, hiszen a változatosság gyönyörködtet? Akkor a gél-lakk ideális megoldás, hiszen tartós színt biztosít és akár díszítésnek is kiváló. Ha a saját, természetes körmödre szeretnél olyan tartós megoldást, ami nem jön le egy mosogatás után, mint a hagyományos körömlakk, akkor sem találsz jobbat a gél-lakknál.

A felvitele egyszerű, könnyű vele bánni és persze a leszedéshez sem kell már, hogy sérüljön a körmöd. Igazán jó választás, sőt akár magadnak is megalkothatod a tökéletes körmöket. Ha úgy érzed, hogy szívesen megtanulnál professzionálisan bánni a gél-lakkal, akkor érdemes körülnézned a studioflash.hu-n a gél-lakk kínálat mellett a többi hasznos termék és tanfolyam között is, ahol egyedülálló módon, gyakorlatorientált szellemben ismerheted meg ezt az izgalmas világot.

A gél-lakk akár pedikűr mellé, lábkörömre is kiváló választás, hiszen az ápolt lábak mindenképp hozzátartoznak a mindennapokhoz.

Színek, árnyalatok és persze a díszek

Aki járt már körmösnél, tudja, hogy a gél-lakkok tárháza végtelen, akárcsak a hagyományos lakkoké. Persze, hiszen mindenki mást szeret, így rendelkezésre kell állnia egy megbízható és sokszínű készletnek. Arról nem is beszélve, hogy mennyit számítanak az évszakok, mivel a legtöbben azzal harmonizáló színt választanak. Éppen ezért jó sok színt érdemes beszerezni, hiszen annál különlegesebbek lehetnek az alkotások.

Persze ez közel sem minden, amit egy jó minőségű gél-lakknak tudnia kell. Nagyon fontos szempontok a következők, amiknek a segítségével hosszan tartó és tökéletes végeredmény érhető el.


Fedjen tökéletesen, egyenletesen, hiszen ez nem egy hagyományos lakk, amit többször is érdemes átkenni.Ne folyjon el, de ne is legyen túl sűrű sem, mert mindkét véglettel meglehetősen nehéz dolgozni. Ezen kívül ne ráncosodjon az uv lámpában, hiszen ebben az esetben egyáltalán nem lesz szép és esztétikus a végeredmény.Végül pedig legyen könnyen leoldható, hiszen ma már a köröm roncsolása nélkül is le lehet szedni a gél-lakkot, ami mindenkinek a hasznára válik.

Ha a fentiekkel mind egyetértesz, akkor érdemes a StudioFlash-nél keresni a megoldást, hiszen ugyanezen elvek alapján dolgoznak és tanítanak. Ha többféle lakkot szeretnél és úgy érzed, hogy mindent egy helyen szereznél be, akkor ne habozz, hiszen jóval költséghatékonyabb, ha nem kell rohangálni érte és még a postaköltséget sem kell többfelé fizetni.