4. ROOM hétvége

Borítókép: 4. ROOM hétvége
Itt az első tavaszi 4.ROOM hétvége, ahol két vadonatúj kollekcióval, design díjas ékszerekkel és ínycsiklandó kreációkkal is találkozhatsz.

A pop-up designer zsúr ismét új showroomot és új tervezőket mutat be.

Márciusban a 4.ROOM visszalátogat oda, ahonnan az egész kiindult, a Jurányi Inkubátorházba, de ezúttal egy új showroomban pörög a designtraccs, és új alkotók műhelytitkaiba leshettek be.

Házigazdánk Szerencsés Gabó a Lucky Sheperd showroom tervezője most a 4.ROOM hétvégén mutatja be új tavasz/nyári kollekcióját. A Gabo Szerencses szettek tulajdonosai nem egyszezonos kreációkat tudhatnak magukénak hiszen Gabó designfilozófiájának alapköve az időtállóság, hogy a ma vásárolt termék holnapra ne veszítse el értékeit, feldarálodva a tömegtermelés fogaskerekein.

Izgalmas modellekkel érkezik Oláh Zsigmond is a Zigibrand alapító tervezője. A márka első tavasz/nyári öltözékei lágyabb pasztelszínekkel és vadabb naranccsal, magentával alkotnak harmonikus kollekciót. Zsigmond se híve a „vedd meg-dobd el” vásárlásnak, ezért a Zigibrandnél az egymásra épülő kollekciók biztosítják, hogy minden darabot a lehető legtovább lehessen viselni. Ezt élőben is kipróbálhatod a Zigibrand téli kollekciójának koratavaszi időben is hordható darabjaival, amiket ráadásul most 50-70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

A ruhaválaszték tehát bőséges lesz, de ezzel ugye még nem teljes az outfit. Márciusban kifejezetten úgy kerestünk ékszerdesignert, hogy kreációi tökéletesen passzoljanak ruhatervezőink szettjei által képviselt formavilághoz és értékállósághoz. Így esett a választás Ferencz Vandára, akinek karbonékszerei a 2011-es Magyar Formatervezési Díj kiállított termékei között is szerepeltek. Vanda szokatlan anyagválasztásához letisztult, geometrikus formákat társít, így ezek az ékszerek sem egy múlékony trendet lovagolnak meg, és évek múlva is ugyanolyan tökéletesen illeszkednek majd az örök nő ruhatárához.

Kiegészítőket egyébként a Gabo Szerencses kollekcióban is találhattok. Ráadásul nem csak női darabokra lelhetsz itt: táskákkal, tokokkal és kesztyűkkel teheted teljessé a tavaszi gardróbod.

Ha pedig más érzékeidet is szeretnéd kényeztetni a 4.ROOM hétvége alatt, akkor illatold, ízleld és élvezd a Cake&Co designsütijeit. Gyulai Ágiról a 4.ROOM első gasztro-designeréről akár egy jó kis romkomot is össze lehetne hozni. A story board így nézne ki: az ábrándozó lány szürke irodában dolgozik, de esténként saját kis konyhájában süticsodákat készít, majd egy nap úgy dönt, szakít az unalmas melóval és megvalósítja álmait. Így született meg a Cake&Co.
Most hétvégén te is megnézheted, megkóstolhatod az isteni muffinokat, cupcake-eket, macaronokat és cringle-eket, és összeállíthatod saját kis bűvös-bűnös kollekciódat.

Túl sok a csábítás? Ne állj ellen! Irány a 4.ROOM hétvége, a pop-up designer zsúr.

További részletekért figyeld a 4.ROOM Facebook oldalát!

4.ROOM március:

Időpont: március 23-24, 10:00-18:00

Helyszín: Lucky Sheperd Showroom, II. ker. Jurányi Inkubátorház, Jurányi u. 1, 2. emelet, jobbra