Itt egy pornóoldal, ahol csak az arcokat látod

szex,pornó,orgazmus Forrás: osuli.hu
Amikor Berlinben voltam 2008-ban, hoztam onnan egy képeslapot, amin egy nő feje van, aki éppen élvez. A képeslapra egy kortárs múzeumban akadtam, ahol egy nagyon hasonló projekttel foglalkoztak, mint a Beautiful Agony kitalálói.

Ez a cikk a szexsulin jelent meg először.

Képzelj el a pornóoldalt, ahol csak az emberek fejét látod orgazmus közben. Csodálatos! Ja, igen, és a legfontosabb, hogy az emberek saját maguk csatlakoznak, saját maguk rakják fel a videóikat. Nézzétek meg ezt a videót, és világos lesz, miről beszélek. A közös nyögdécseléseknél nem lesz semmi szexibb!

Hmmm, most azért elgondolkodtam, hogy láttam-e a saját arcom orgazmus közben, de ha volt is tükör a közelben, szerintem nem az arcomat néztem…Most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a csak orgazmusokat mutató oldalt valóban pornóoldalnak szánják a kitalálói. De nem a nőalázó fajta. A mainstrem pornó ellenében szeretnék megmutatni, hogy az emberi szexualitás nemcsak darab húsok találkozása, és az igazi, természetes, valódi orgazmus látványa igenis izgató. Pontosabban elég hozzá a folyamatot látni az arcon.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod.

Az alábbi galériából kiderítheted, te melyik személysiégtípusba tartozol – persze az is elfordulhat, hogy több típust is magadra illőnek tartasz. Ebben az esetben rangsorold azt a hármat, ami érzésed szerint a legjobban illik rád.