Mikróban melegíthető plüsslajhár szolgálja a „lassíts” élményt és egyúttal a bekuckózás kényelmét is

lajhár,melegíthető,plüssállat Forrás: intelex
Plüsslajhárt minden háztartásba!

Az internet odavan a lajháros tárgyakért (zokni, kaspó és színezőkönyv is készült már lajháros kivitelben, hogy a futómezről ne is beszéljünk) és egyre kevésbé csodálkozunk ezen. A lajhárok cuki, szőrmók teremtmények (mondjuk a karmaik veszedelmesen hosszúak, de mindegy), imádnivalóan bumfordi fejük van, és ami a legfontosabb: lassúak. Márpedig ebben a furcsa világban, ahol minden idegszálunk az újabb és újabb információhoz, tennivalóhoz vagy alkalmazáshoz van (valószínűleg USB-kábellel) csatlakoztatva, a lassúság valódi érték. A lassúságot természetesen egy egész életmód-mozgalom (név szerint slow living) tűzte ki a zászlójára, és véleményünk szerint a lajhár nagyszerű szimbóluma ennek az életérzésnek.

A legújabb lajháros találmány ez a plüssállat, amelyet elég 1 percig melegíteni a mikróban, hogy aztán meghitten összebújhassunk vele. A lajhárka kölesszemekkel és provence-i szárított levendulával van töltve, így felmelegítés után megnyugtató illatot is áraszt magából (ellentétben a valódi lajhárokkal – habár ízlés dolga).

  • A lajhár kiváló alvóállatkának 3 éves vagy idősebb gyerekek mellé…
  • ...de nem lehet elég későn elkezdeni – felnőtteknek is ajánlható. A meleg, illatos játéktárgy olyan általános problémákra lehet gyógyír, mint a szorongási zavarok, az ízületi gyulladás, a fejfájás, a görcsök és még számtalan kisebb-nagyobb panasz.
  • És ez még nem minden: a plüsslajhár jeges borogatásként is használható: elég betenni egy nejlontasakba és 2-3 órán át a fagyasztóban tartani. Így ha beütöd a fejed, a fagyasztott lajhárod hatékonyan segít a púp enyhítésében.
Forrás: ebay

A mindentudó plüsslajhár ezek után bizonyára családtag lesz számtalan háztartásban, és még ennél is jobb hír, hogy a gyártó, az Intelex egész Warmies kollekcióval rukkolt elő, ahol a lajhár mellett mikrózható elefánt, husky kutya, dinó, melegíthető ÉS magunkra csavarható bárány és még jó néhány állatfaj közül választhatunk.