Pink büszke a nyolcéves lányára, amiért maga készítette maszkban jár

pink, énekesnő, család, Forrás: Getty Images
A kétgyermekes énekesnő maga már túlesett a koronavírus-fertőzésen, hároméves fiával együtt.

Pink nemrég lelkendezve osztott meg egy fotót Willow lányáról az Instagramon, amelyet a nyolcéves egy régi pólóból készített.

A lányom ma este először készített maszkot magának. Nagyon büszke magára, hogy újrahasznosított egy régi Billy Idol-pólót, amit neki adtam és persze azért is, mert a kezébe vette az egészségét… Én pedig büszke vagyok rá, amiért másokra is vigyáz ezzel. Amiatt is büszke vagyok, hogy nem lesz belőle idióta felnőtt. Mindenki vigyázzon magára! Szeretünk titeket!

szól a lelkendezés.

Pink korábban megosztotta a világgal, hogy neki és hároméves Jameson fiának is pozitív lett a koronavírustesztje még márciusban, miután tünetek jelentkeztek náluk: a kisfiúnak láza volt, gyomorpanaszai, aztán torokfájás, minden nap más tünet. Magának Pinknek pedig hosszú idő után először volt szüksége asztmainhalátorra, mert nem kapott levegőt.

Mindezt áprilisban nyilatkozta a The Ellen DeGeneres Show-ban, amelyben természetesen Skype-on vendégeskedett, majd könnyek között: “Azt mondták nekünk, a gyerekeink nem lesznek betegek... A betegség valódi és nem csak a 65 felettieket érinti”. Az is kiderült, hogy valami kiváltságos úton jutott egyetlen teszthez, mert akkoriban ez még hiánycikk volt. Az áprilisban készült videót itt nézhetitek meg:

Híres párok, akiknek a kapcsolatát a terápia mentette meg: