Pilát Gábor: Párválasztás férfi szemmel

Borítókép: Pilát Gábor: Párválasztás férfi szemmel Forrás: Unsplash/Priscilla Du Preez
Mi alapján választ magának társat a nő, azt valószínűleg már tudjuk. De mi alapján választ párt magának a férfi? Pilát Gábor az ÉvaMagazin.hu-n megjelenő írásában az utóbbira adja meg a választ.

1. A férfi hódít, a Nő csábít. Ezért kizárólag azt a Nőt fogod megbecsülni, akit te hódítottál meg. Azonban amikor egy férfi egy Nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona.

2. Csak azzal lépj párkapcsolatra, akit már az első pillanatban is tisztelsz.

3. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával.

4. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan, és élvezettel elfogadni az övéit.

5. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.

6. Csak azzal a Nővel lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert, és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején szerelmesre dugjátok egymást…

7. Amikor először azt érzed, hogy nincs kedved újra és újra meghódítani a párodat, akkor tetted meg az első kapavágás a kapcsolat sírja felett.

Egy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nem csak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet adsz a “tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében.

Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel.

"A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait mostantól minden csütörtökön olvashatod
itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezenkívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu
www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol
www.instagram.com/pilatgabor