Pilát Gábor: Mire vársz?!

Borítókép: Pilát Gábor: Mire vársz?! Forrás: Pixabay.com/Pexels
Várunk az életre, de nem éljük... aki pedig mindig vár valamire, az soha nem él - írja eheti elmélkedésében szerzőnk.

Mindig csak várunk...várjuk, hogy elmúljon a szerelmi bánat, aztán várjuk az újabb szerelmi ölelést, várjuk a nagy napot, a tökéletes pillanatot...

Várunk és várunk, de nem örömteli várakozással, hanem epedve, türelmetlenül, vagy félelmekkel tele. Várunk az életre, de nem éljük. Elfelejtjük, hogy aki mindig vár, az soha nem él. Olyanok vagyunk, mint a nő, aki vágyik a megtermékenyülésre, de gyereket szülni már nem akar.

Télen várjuk a tavaszt, rossz időben a napsürést, magányban a társat, bajban a vigaszt, és amikor megtörténik, akkor annyira váratlanul ér minket, hogy nem is tudunk mit kezdeni vele.

Várjuk, hogy a mennyországba jussunk, amit a végső célnak hiszünk, hogy ott már ne kelljen még valamire várni. Amikor pedig felismerjük, hogy az is csak egy állomás a végső egység felé vezető úton, akkor megnyugszunk. Még ott is van mire várni.

A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait minden csütörtökön olvashatod
itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu

www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

www.instagram.com/pilatgabor