Pilát Gábor: Gondolatok röviden

Borítókép: Pilát Gábor: Gondolatok röviden Forrás: Getty Images
Van, amikor elég egy kivülálló gondolatát meghallgatni. Mert ő kivülről látja helyzetünket és még az is lehet, hogy tisztábban. Idézetek Pilát Gábortól.
Amikor egy kapcsolat véget ér, akkor azt az emberek különböző módon élik meg: van aki elkeseredik, vagy éppen ellenkezőleg, fellélegzik. Akad aki csüggedt vagy szomorú lesz, és van aki ideges. Általában ő az akinek a szakításon túl egy fájdalmas felismeréssel is szembesülnie kell: már nem használhat téged.

Aki panaszkodik, az nem értékel. Aki nem értékel, az nem érdemel. Aki nem érdemel, attól el kell venni, és jogossá válik a panasz.
A hűség nem azt jelenti, hogy a második házasságban is ugyanaz a szerető.
Csak kivételes esetben beszélj másoknak a problémáidról, ugyanis az emberek jó részét nem érdekli. Egy kisebb részüket talán még érdekelné is, de a sajátjaik miatt nem tudnak foglalkozni a tiéddel, sokan pedig örülnek neki, hogy neked is van problémád.
Ha nem szeretsz, elfogadom, de sose hazudj nekem szeretetet, mert azzal mindkettőnket megalázod.
Nem annak a felismerése és megfogalmazása a legfontosabb az életben, hogy mire vágysz és mi tenne boldoggá, hanem az, hogy mindezekre nincs szükséged a boldogsághoz.
Ha csak óvatosan, ügyelve és vigyázva ízleled az élvezeteket, akkor már nem is akkora élvezet.

A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait minden csütörtökön olvashatod itt,
az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu

www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

www.instagram.com/pilatgabor