Pilát Gábor: A kibékülős szex

Borítókép: Pilát Gábor: A kibékülős szex Forrás: Unsplash.com/Dainis Graveris
Ezúttal vágy és harag vékonyka határmezsgyéjéről elmélkedik Pilát Gábor szerzőnk.

Egy jól szervezett társasház életében a lépcsőház takarítás tervezett dolog. A veszekedés egy rosszul működő párkapcsolatban sem tervezett, azonban időről időre előforduló esemény.

Ez a társasházi élettel csak annyira mutat párhuzamot, hogy pontosan nyomon követhető az ottani tervezett, és az itteni véletlenszerű sorrend, hogy ki mikor a soros. A civakodás után általában az élvezet hangjai szűrödnek át a falakon, ugyanis vékony a határ szerelem és gyűlölet, valamint vágy és harag között. Ha már az összetűzéseket nem lehet előre megtervezni, pontosabban fogalmazva ésszerűtlen lenne, az elsimításukra lehet “forgatókönyvet” gyártani.

Ennek persze lehet része a kibékülős szex, de a legjobb ha az nem a nyitánya, hanem a záró aktusa. Úgyhogy a tested karbantartása és a lelked ápolása miatt kezdj akár minden reggelt “kardióval”, de sose az ágyban békülj.

A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait minden csütörtökön olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu

www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

www.instagram.com/pilatgabor