Mintha a legjobb barátnőink jöttek volna át ruhát próbálgatni

Borítókép: Mintha a legjobb barátnőink jöttek volna át ruhát próbálgatni
Fesztelen, őszinte és tartalmas. Talán ez a három szó jellemzi leginkább, hogy milyen beszélgetésre számítottunk az Éva magazin júniusi számának interjúalanyaival.

A szerkesztőségbe toppanva a lányok ugyanolyan nyíltak és oldottak voltak, mint ahogy a képernyőn megismerhettük őket. A világ legnagyobb természetességével ültek a székben míg a fodrászok és sminkesek sürögtek körülöttük, azt pedig persze mondanunk sem kell, hogy közben végig záporoztak a sztorik, amiket nagy nevetések követtek.

peller mariann,peller anna,f&f

Anna és Mariann nagyon jó testvérek, ezt le sem tagadhatnák. A köztük lévő erős kötelék a kívülállók számára is egyértelmű, elég csak elkapni egy egymásra vetett pillantásukat vagy hallgatni, ahogy ugratják egymást.

Rivalizálásnak nyoma sincs köztük, még akkor sem mikor a ruhák kiválasztására került a sor. Az F&F 2019-es tavaszi/nyári kollekciójának darabjai közül a divatimádó Mariann és a húga tanácsát előszeretettel megfogadó Anna is bőven talált olyat, amiben jól érezte magát.

peller mariann,peller anna,f&f

Mindkét lány sokáig küzdött az átlagosnál kicsit erősebb testalkatával, felnőtt korukra, anyaszerepbe lépve viszont egyre könnyebben fogadják el önmagukat. Bátran választanak hangsúlyos darabokat és vegyítik úgy a stílusokat, hogy egyszerre érjenek el nőies hatást, de mégse menjen a kényelem és természetesség rovására.

peller mariann,peller anna,f&f

Mariann teljesen odavan a kiegészítőkért, de a ruhatárát is nagyon szívesen bővítgeti, éppen ezért fontos, hogy a trendeket megfizethető áron tudja követni. Az F&F legújabb kollekciójában a szezon minden vezető stílusirányzata megtalálható a neontól kezdve a jó idő slágerének minősülő körömvirág színen át az állatmintáig, így biztos, hogy a lányok ezeket a darabokat is szívesen cserélgetik majd egymást között.

peller mariann,peller anna,f&f

A testvérpárral készült interjút keresd az Éva magazin júniusi számában!

éva,június,cseke eszter

Még több kulisszatitokért kattints a galériára!

További inspiráció: f-f.com