Passzol-e hozzám a táskám?

táska,divat,stílus,indamode Forrás: Insplash/Tamara Bellis
Mi van a táskádban, tégla? Valószínűleg minden nő hallotta már ezt a kérdést, életében legalább egyszer. A “megpakolható fazon” mellett azonban a táska a nők elsődleges divat kiegészítője, ezért fontos megtalálni a számunkra megfelelő darabot.

Coco Chanel szerint “a divat változik, de a stílus örök”. A stílus pedig nem korhoz kötött, ezért a táskád valósággal a saját “hangod” a divatban.

Azt hiszem nincs olyan nő, akinek csak 1 vagy 2 táska csücsülne a gardróbjában. De mégis, mi alapján választhatunk a legjobban, hozzánk passzoló táskát? A három legfőbb szempont alapján:

  1. A használat célja
  2. Anyag
  3. Szín

Minek nekem még egy táska?

Azért, mert nő vagy! Nekünk mindig kell még egy táska, nem kell rá indokot adni. De a lényeg, hogy tudd, mire használnád következő kiszemelted.

Ha tipikusan válltáskás vagy, az jó, mert abba az “egész életed” belefér. Ezzel az a nő lehetsz, akinél mindig minden abszurd dolog van. Ilyenkor fontos a puha tapintású, jó anyagú - bőr, műbőr vagy szövet - táska vásárlása. Meg kell figyelni a vállpánt anyagát, hogy ne legyen kellemetlen, ne vágjon be a “mázsás” súlyok cipelése során. Válltáska maximum közepes súly esetében hordható, egyébként árt a gerincnek!

A kézitáska eleganciája egyszerű, mégis nagyszerű! A dolgod is könnyebb, mert a legtöbb kézitáska rendelkezik valamilyen le- és felcsatolható pánttal.

Jöhet a kedvenc! A hátitáska, ami napjainkban a reneszánszát éli. Ők a mindenesek! Hordhatod munkába, kirándulásra, sportolásra, akár randevúra is! Kényelmes viseletük, tágas belső terük mellett anyaguk és stílusuk is tökéletes! Manapság több nagy divatház is preferálja őket.

táska,indamode,divat,stílus
Forrás: indamode
Passzol-e hozzám a táskám?

A színe tükröz téged

A leginkább árulkodó tényező az egyéniségedről a táskád színe. Az országban a fekete és a szürke szín hódít, mert ezek megannyi élethelyzethez és ruhadarabhoz passzolnak. Viszont a színesebb darabok jobban kiemelhetik megjelenésed. Ha eddig te is csak a szürke-fekete kombinációkban bíztál, itt az ideje kipróbálni a merészebb színeket!

A szenvedélyes piros például pillanatok alatt magabiztossá, optimistává varázsolhat egy levertnek ígérkező napon. Egyértelműen vonzza az elismerő pillantásokat.

A tavasz és a nyár eszméinek jegyében bátran hordhatsz türkiz, kék, illetve zöld színű táskát is. Képzeld, milyen jól mutatna egy tavaszi vagy farmer szettel!

Ha a romantika híve vagy, akkor a könnyed, elegáns és nőies megjelenést biztosító pink színű táskák a nyerő kivitelek.

Te vagy a pörgés középpontja? Ha emberek között vagy, sugárzik belőled az életöröm? Próbálkozz narancsszínű táskával, ami még egy kis löketet ad pezsgő életedben!

Ma már nem kell kompromisszumot kötnöd a divatos és a strapabíró fazonok között! A divatcégek ügyelnek igényeidre, és minden tulajdonságot “egybegyúrnak”.

Mellesleg Te is megtalálhatod az Indamode-nál a legjobb női táskát! Ne feledd! A te táskád, a te stílusod!