Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak: 7+1 tipp, ha elakadtál

calentin napi ajándék ötletek férfiaknak Forrás: Getty Images
A megszokott bögre és illatgyertya helyett gondolkodj idén valami másban: jöjjenek a legszuperebb Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak!

Névnap, születésnap, karácsony, húsvét, évforduló… a naptár szinte már nem is elég, hogy minden ünnepet nyomon tudjunk követni. Persze, sosem az ünnepléssel van a baj, hanem azt lehet nehéz kitalálni, mivel lephetnéd meg a párodat. Az ötleteid közt vacillálva, vagy épp alkotói válságban (értsd: nulla ötlettel ülsz a gép előtt, és a webshopok kínálata is csak elbizonytalanít) simán el tudjuk képzelni, hogy a Valentin-nap kapcsán egy ideje már vörösen villog a belső képernyődön a „Mivel lepjem meg?” kérdés. Először is nagy levegő: nem vagy ezzel egyedül! A Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak nem egy szuperkönnyű terep. De tippjeinkkel idén valami kreatív és ötletes dolgot vagy élményt nyújthatsz át a szerelmednek, a csillagtérképtől egy saját búvóhelyig.

Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak, ha örök emléket adnál

Csináltass csillagtérképet!

Emlékszel, mikor és hol történt a megismerkedésetek, az első csók vagy az első randi? Ha a „koordináták” megvannak, időtlen emlékké tudod alakíttatni a pillanatot, méghozzá egy csillagtérkép segítségével. Ez az örökké tartó, különleges ajándék megmutatja, hogyan helyezkedtek el a csillagok a kiválasztott napon, és hogy néztek ki a randitok, az első közös Valentin napotok vagy az esküvőtök helyszínéről.

Fényképes puzzle rólatok

Ha a kirakózás szerelmesei (is) vagytok, és van néhány kedvenc képetek, válaszd ki az egyiket, és csináltass belőle egyedi fényképes puzzle-t. Egy ötszáz vagy ezer darabos szuper egész estés móka lesz, nem csak Valentin napon.

Fürdőbomba

A szerelmed, ha tehetné, ki sem szállna a fürdőkádból? Akkor adj neki egy kis énidőt a kedvenc helyén, na meg néhány kényeztető fürdőbombát. Ha a Lush Valentine Bombshelljét dobod a vízbe, a rózsa és a szicíliai citromolaj közös fürdőzésre csábít majd titeket. Vétek lenne ellenállni!

Szexi társasjáték

Ha még nem próbáltátok, itt az ideje! A Hancúr Párbaj például nemcsak szexi feladatokkal vár titeket, de nagyon szórakoztató is. Ne feledjétek: aki előbb veszíti el a fejét és a kontrollt a vágyai felett, az veszít, és 24 óráig a párja minden kívánságát teljesítenie kell.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak, ha élményt adnál

VR kaland 2 személyre

A virtuális valóság már nagyon is a jelen szórakozási formája, és nem csak a férfiak élvezik! Ha már voltatok a pároddal és tetszett neki, akkor menjetek el újra – és mondjuk próbáljátok ki a VR Szabadulószobát –, de ha még nem próbáltátok, a Valentin nap szuper alkalom lehet! Szemüveget fel, kezdődjenek a kalandok!

DIY TIPP: Élményt az utolsó pillanatban? Legyél kreatív!

Bálint nap estéjén jut eszedbe, hogy bár összeírtad, szerinted melyek a legjobb Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak, a kedvencedet elfelejtetted megvenni? Van megoldás! Kérj 10 percet, fogj egy befőttes üveget, egy papírlapot, egy tollat meg egy ollót, és állj neki az alkotásnak. A lapot vágd egy néhány, nagyjából egyforma darabra, majd írj fel mindegyikre egy-egy romantikus randi ötletet. Ha kész vagy, hajtogasd bele a cetliket az üvegbe, fedd be, dekoráld (opcionális), és már kész is van a párod személyre szóló ajándéka. A kérdés már csak az, mikor húzza ki az első randi ötletet, és mit fogtok csinálni!

Szeretetkert

Dr. Piczkó Katalin Szeretetkert programjának keretében egy szuper színházi előadással is meglepheted a párodat. A darab tulajdonképpen egy improvizációs játék, melynek keretében a színészek (Schell Judit, Jordán Adél, Szervét Tibor, Csőre Gábor) és a közönség közös játéka segíthet a kapcsolatokat szórakozva, kicsit elgondolkodva még jobbá tenni.

Elbújnátok a világ elől?

Akár a kezdeti izgalmat szeretnéd visszacsempészni a kapcsolatotokba, akár arra vágysz, hogy egyszerűen csak legyen néhány zavartalan órátok egymásra, jól jöhet egy privát búvóhely. Szerintünk ez az egyik legszuperebb a „Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak” listán! Az ötlet már mások fejében is megfogalmazódott, így létrejött a Búvóhely Térkép, ahol néhány kattintással kiválaszthatod, hová szeretnél elvonulni a kedveseddel. Tegyetek félre mindent, éljen a romantika!

És te mit mondj, hogy a párod tutira tudja, mit szeretnél Valentin-napra? Nézd meg a galériát, segítünk!