Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, amitől a párod tuti, hogy dobni fog egy hátast

Borítókép: Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, amitől a párod tuti, hogy dobni fog egy hátast Forrás: Getty Images
Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz!

Ünneplitek, nem ünneplitek, megússzátok? A Valentin-nap egy elég megosztó ünnep. Mert hogy: van, aki ki kéri magának, hogy a naptár mondja meg neki, mikor szeresse a párját, mert ő bizony egész évben tud szeretni, és ennek megfelelően bármikor ki is tudja fejezni azt. Vannak azok, akik kifejezetten várják ezt az ünnepet. Ők készülnek mindig. És akkor vannak, akik e kettő között lavíroznak: van is Valentin-nap, meg nincs is. Veszek is valamit, de igazából nem is tudom, hogy kell-e ez egyáltalán. Na ilyenkor landol otthon a szivecskét szorongató plüss maci.

Bárhogy is legyen, ünnepelsz-e február 14-én vagy sem, a közösen eltöltött idő minden kapcsolatnak úgy kell mint a falat kenyér. A napi robot, rohanás, a gyerekek menedzselése mellett gyakran megfeledkezünk az együtt töltött idő fontosságáról, így miért ne használjuk ki a szerelmesek ünnepének apropóját.

Nem hétköznapi ajándékötleteket válogattam össze Nektek. Olyanok közül szemeztem, amiket már én is kaptam vagy adtam, vagy épp kedvem lenne egy ilyet kipróbálni a jövőben. Ezek az ötletek bizony nem kézzelfogható ajándokokat takarnak. Sokkal inkább örök emlékeket. Programokat hoztam, amikre közösen, együtt a pároddal tudtok elmenni.

Galériánkban jöjjön 6 nem éppen szokványos Valentin napi ajándék ötlet.