Kipróbáltam a Tinderen, mi történik, ha csak hancúroznék

nő,ajak,erotika,szex Forrás: Unsplash
A kísérlet nem várt eredményt hozott.

Nadia Bokody szabadúszó újságíró, Instagram influencer és Youtuber. Szakterülete a szex és az erotika, így sokat foglalkozik randi appokkal is – ez pedig elkerülhetetlenül maga után vonja, hogy jónéhány egyértelmű és célratörő üzenetet, valamint kéretlen péniszfotót kapott már. Úgyhogy gondolt egyet, és kipróbálta, mi történik, ha egy nő keres partnert magának – méghozzá csak és kizárólag szex céljából. A kísérlet azonban nem azt az eredményt hozta, amire számított.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Az ausztráliai Sydneyben élő Nadia 100 férfit környékezett meg a Tinderen és a Bumble nevű alkalmazáson. Elsőre 72-en mondtak igent az ajánlatára, négyen nemet, 24-en pedig nem válaszoltak. Az influencer meg is lepődött, milyen gyanútlanul engedett ez a 72 férfi az ő szokatlanul agresszív közeledésének. A kezdeti fellángolás után viszont visszaesett az érdeklődés: amint Nadia próbált konkrét terveket kovácsolni a szex mielőbbi megvalósítására, a férfiak közül egyre többen váltak köddé vagy találtak kifogást, hogy elkerülhessék a légyottot.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Pedig az elején úgy tűnt, Nadia kísérlete sokkal sikeresebb lesz, mint egy hasonló, amit a Whatever nevű beugratós YouTube csatorna végzett: náluk egy férfi és egy nő ment oda bárokban emberekhez, hogy szexre kínálkozzanak fel. Akkor az összes nő nemet mondott (az egyikük még a férfi arcába is löttyintette az italát), a férfiak közül pedig 30-an mondtak igent.

Nadia szeretett volna utánajárni, mi lohasztotta le az eleinte lelkesnek mutatkozó férfiakat. Kíváncsi volt rá, vajon a nyíltsága kedvezőtlenül befolyásolta-e a férfiak róla alkotott véleményét, esetleg a férfiasságuk csorbult-e határozott közeledésétől. Ám mielőtt választ kaphatott volna arra, hogy a tettek mezejére lépett-e volna bármelyik férfi a 72-ből, a Tinder és a Bumble törölte Nadia profilját. Úgy tűnik, csak egy dolog gyanúsabb annál, hogy egy férfi nemet mond a kötöttségek nélküli szexre: egy nő, aki erre vágyik.

A nőket a pornófilmekben is sztereotípiák alapján ábrázolják, elég sok van belőlük: