A férjemmel egy szomszéd földszinti lakásába járunk pásztorórákra

Borítókép: A férjemmel egy szomszéd földszinti lakásába járunk pásztorórákra Forrás: Canva (Henghthabthim's Image)
Amit Kláriék unga-bunga lakásnak neveztek el. Gondolom nem kell részletesen kifejteni, hogy miért. Az viszont érdekes lehet, hogy miért van szüksége egy házaspárnak erre a lakásra, Budapest 15. kerületében, óránként 3.500,-Ft-ért.

Lakásunk nekünk is van, van benne ágy is. Igenám, de van három pici gyerekünk is. És? Nem szoktak aludni? – tehetné fel a kérdést a kedves olvasó. De igen, szoktak. Így a nyári időszámításban, nagyjából este tíz órára sikerül elaltatni mind a hármat. Én a hathónapossal alszok a hitvesi ágyban, a férjem a kettő- és négyévessel a nappaliban, a kinyitott kanapén.

A férjem korán reggel indul a munkába, és kezdődik a hétköznapi robot. Hétvégén a nagyobbik gyerek már nem alszik ebéd után és agitálja a kétéves testvérét is, hogy tegyen ő is így…

Szóval nem egyszerű megoldani az együttléteket kisgyermekes szülőként.

Bármennyire is vágyunk egymás közelségére, este olyan fáradtak vagyunk, hogy csak aludnánk, napközben meg lehetetlenségnek tűnik összehozni egy-egy lopott félórát. Vagyis mindeddig annak tűnt.

Egyik barátnőm mesélt olyan lakásokról, amit kifejezetten egy-két órára lehet kivenni, amiknek a célközönsége gondolom elsősorban a tilosban járó házasságtörők közül kerül ki, másodlagos célpontok azonban a kisgyermekes szülők. A foglalás gyorsan ment, másnapra szabad is volt a lakás a szomszéd utcában. Ugyan voltak fenntartásaim, hogy egy óra alatt mennyire tudunk majd feloldódni, de arra gondoltam, hogy legrosszabb esetben is beszélgetünk egy jót.

Amikor megérkeztünk a portán leadva várt a kulcs, a portás pedig zavart félmosollyal adta át nekünk. A lakás kicsi volt, de takaros, a tisztasággal kapcsolatos félelmeim nem voltak megalapozottak, ahogy végignéztem a berendezésen. Kellemes illatosító illat fogadott, minimálisan, de igényesen berendezett szobákkal.

Nézzetek bolondnak, de leellenőriztem az ágyneműk tisztaságát is, ki tudja volt-e lehetőség kimosni őket a minket megelőző pár után, de rendben találtam mindent. Felkészültünk, vittünk behűtött pezsgőt, hogy kicsit rásegítsünk a hangulatra. Legnagyobb meglepetésemre a férjem nem sokat teketóriázott és rögtön a lényegre tért.

Csókolózva andalogtunk a hálószoba felé, a kitöltött pezsgő fele még ott lötyögött a kezemben tartott pohárban, aztán végre találtam egy polcot, amire le tudtam tenni és át tudtam magam adni teljesen az ölelésnek. Féltem kicsit, hogy az egy óra talán hosszú lesz, de a végén még majdnem rövidnek is bizonyult, egy biztos, utánunk biztos, hogy alaposan ki kellett takarítani a hálószobát.

Növelni szeretnéd a szexuális önbizalmad? Nézd meg a galériánkat!