Szavak helyett - 7 apróság, amivel azt „mondja”: szeret

Borítókép: Szavak helyett - 7 apróság, amivel azt „mondja”: szeret Forrás: Pixabay.com/cheremitove
Nem a szavak embere, főleg, ha érzelmekről van szó? Figyeld a testbeszédét, olvass a jelekből; mert ezeken keresztül is csak azt „ordítja”, mennyire odáig van érted.

„Mondd, hogy szeretsz!”

Csupán három szó, mégis van, akinek borzasztó nehezen jön a nyelvére. Nem mindenki képes arra, hogy a legmélyebb érzelmeiről beszélni is tudjon. Ennek ezer és egy oka lehet, viszont nem kell mindjárt a „legrosszabbra” gondolni. Elképzelhető, hogy egy korábbi kapcsolatában már alaposan megégette magát és ezért óvatosabb. Vagy csak úgy érzi, még nem jött el a megfelelő pillanat, hogy "kiterítse a kártyáit". De az is lehet, hogy még soha nem mondta ezt senkinek, és emiatt nem jönnek a szájára a szavak.

Igen ám, de mit tegyél, ha a te pasid sem egy szókimondó típus, az érzelmeit illetően legalábbis? Szerencsére nem csak ez az egy módja van annak, hogy megbizonyosodj róla, mennyire odáig van érted. A testbeszéde és az egyéb, a non-verbális jelzései mindent elárulnak, csak tudnod kell, hogyan „olvasd” őket. Galériánkban ezekből válogattunk. Lássuk, mikre érdemes odafigyelned ahelyett, hogy azon aggódsz, vajon miért nem mondja már ki azt a bizonyos mondatot.

7 jel, amivel a párod a tudtodra akarja adni, mennyire szeret