JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A szándék szandálok nyomában - avagy hogy üzen a nő, ha felizzik benne a vágy?

Borítókép: A szándék szandálok nyomában - avagy hogy üzen a nő, ha felizzik benne a vágy? Forrás: Canva (Serhii Yevdokymov)
Szexi fehérnemű, szokásos parfüm, esti tisztálkodó rítus, szándék szandál? Mivel adják tudtára a nők a kedvesüknek, hogy vágynak rájuk? Egy őszinte női beszélgetésbe engedünk belátást.

Néhány hete egy csajos találkozás alkalmával enyhe zavartól kipirulva a szándék szandálokról kezdtek el beszélgetni a nőtársaim. Pár percig hallgattam, úgy csináltam, mintha tudnám miről beszélnek, magamban pedig azon morfondíroztam, hogy miért akarnak télvíz idején szandit hordani? Vagy már a tavasz-nyári divatnál tartunk?

Mi az anyámról beszéltek?
fakadtam ki nevetve.

Mindenkinek van szándék szandálja, még ha nem is tipikus lábbeliként. Biztosan Neked is. Ne pislogj már úgy, mint egy szűz lány! – kacagtak.

művésznevén Soma Mamagésa írt egy tőle megszokott őszinte cikket arról, hogy van egy lábbelije, amit a férje meglátva elmosolyodik, majd mustrálni kezdi, és pavlovi automatizmussal beindul a kémia, vele együtt a vágy.

Ez egy játék, egy közös titkos nyelv, amivel kedvesünk tudtára adjuk, hogy bizony ma este lepedőtornára vágyunk, készüljön! Mert több évnyi, évtizednyi együttélés után, felszívódik az állandó vágyakozás, eltűnnek a mindennapos együttlétek, ritkán kívánják meg egymást a felek. A szándék szandál egy előjáték.

Na, mid van? Szándék bugyid? Szándék nadrágod? – faggattak egyre hevesebben. Forogtak az agykerekeim, mély belső önvizsgálatot tartottam, de nem láttam hasonló szokásokat mély bugyraimban sem.

Hazaérve, a kabátomat még le sem vetettem, megkérdeztem a férjemtől, hogy van bármiféle szokásom, amivel tudtára adom a vágyaimat? Nekem esel, letarolsz – ölelt át szorosan. Kiderült, valóban jól ismerem magunk. Nincsenek ilyen játékaink. Ha akarjuk egymást, akkor csináljuk, lehet, hogy nem akkor nyomban, hiszen kisgyerekeink vannak, de záros határidőn belül, akár a kamrába bújva, villámgyorsan, amiről a befőttesüvegek sokat tudnának mesélni.

Engedéllyel, ám szigorúan név nélkül, elárulom, hogy a barátnőim milyen apró jelzésekkel adják tudtára férjeiknek, hogy mire számíthatnak, ha leszáll az éj.

Az előjátékokért nézzétek meg a galériánkat!