Pink: a monogámia kemény meló. Előfordul, hogy egy évig nem szexelünk

Borítókép: Pink: a monogámia kemény meló. Előfordul, hogy egy évig nem szexelünk Forrás: Getty Images
Az énekesnő híres arról, hogy kendőzetlenül képes kifejteni a véleményét tulajdonképpen bármiről. Most például viharos házasságába engedett betekintést.

A napokban jelent meg vele egy interjú a The Guardian brit napilapban az új albuma, a Beautiful Trauma kapcsán, amely tele van a házasságára tett utalásokkal. Az interjúban elmeséli, hogy egyáltalán nem mindig könnyű a férjét, Carey Hart motorversenyzőt elviselni.

Vannak időszakok, amikor ránézek és ő a legfigyelmesebb, legállhatatosabb… Mint egy szikla. Jó ember. Jó apa. Olyan apa, amilyennek gondoltam, hogy lesz, csak még olyanabb. És aztán újra ránézek és arra gondolok: nem tetszel. Semmi sem tetszik benned. Nincs bennünk semmi közös. Nem tetszik semmi, ami neked igen. Soha többet nem akarlak látni. Aztán két héttel később minden megváltozik
– meséli például. Két hét?! Ejha.

Pinkék házassága valódi hullámvasút lehet, mert mint az interjúban kifejti, vannak periódusaik, amikor egy évig nem szexelnek. Ilyenkor félelem fut át rajta: „Ez már a vége? Akarom még őt? Akar még engem?” – idézi fel.

A monogámia kemény meló! De aztán elvégzed a melót és akkor minden megint jó lesz – teszi hozzá az énekesnő.

Pink és férje 2002-ben jöttek össze először, 2006 óta élnek házasságban. Két gyerekük van, a hatéves Willow Sage és Jameson Moon, aki decemberben ünnepli majd az első születésnapját.

Ti is küzdötök hasonló problémákkal a házasságotokban? Ezek a cikkek segíthetnek: