Nyitott párkapcsolat férfi szemszögből: "Fizikailag igen, de érzelmileg sose engedtük el egymást"

Borítókép: Nyitott párkapcsolat férfi szemszögből: "Fizikailag igen, de érzelmileg sose engedtük el egymást" Forrás: Getty Images
"Hiába gondoltam azt, hogy a barátnőm nem kölcsönadom, hanem közös kalandba bocsátkozunk, amit mind akarunk… a belénk ivódott szabályokat nem könnyű letenni."

Egy évvel ezelőtt kitettem Instagram Story-ba a különböző csoportszex elnevezéseket, és kértelek bennetek, hogy írjatok rám, ha szívesen elmesélnétek a többieknek a saját történeteteket. És Tibi írt – megváltoztattam a nevét, mert ugye diszkrét vagyok – egy olyan levelet, egy olyan történtet, amit muszáj elolvasnotok, mert egész más fénybe rakja klasszikus “a két csaj, egy pasi” felállást, és van benne párcsere is. Meg érzelemek is bizony, nemcsak “húscafatolás”.

Egyébként a címbe nem azért írtam az érző szívű férfit, mintha azt gondolnám, hogy a férfiak nagy része nem érző szívű, egyszerűen csak azt akartam jelezni, hogy nagyon jó őszinte, szexizmus nélküli férfibeszámolót olvasni a témában.

Küldtem Tibinek néhány kérdést, de ezeket itt most kihagyom, mert olyan szép kerek az egész azok nélkül is.

Két fontosabb kalandom volt eddig

“Negyven éves voltam, amikor már elváltként megismerkedtem egy lánnyal, akivel aztán négy évig együtt voltunk. Hamar kiderült, hogy mindketten kíváncsiak és nyitottak vagyunk, úgyhogy az együtt töltött időt sok játékkal, a határok feszegetésével töltöttük.

Mivel őt érdekelték a lányok, nekem pedig könnyebb volt első lépésként nem egy pasival „osztozni” a szeretett nőn, miután megbeszéltük a kereteket, elkezdődött a keresgélés; nem sokkal később találtam egy szimpatikus lányt (legyen L.) Tinderen. Először csoportban chateltünk, majd elkezdtünk találkozni; mivel mindhármunk számára többszörös határátlépést jelentett, amit terveztünk, úgy döntöttünk, hogy először a bizalom alapját teremtjük meg. Mindent átbeszéltünk, illetve elmentünk a Karolina útra is HIV tesztet csináltatni. A találkozásokkal, ismerkedéssel eltelt egy hónap. Minden remekül alakult, és végül eljött az a nap, amikor együtt lehettünk. Addigra mindhárman megszerettük egymást – és ebben semmi túlzás nincs.

Az a klasszikus pornós fantázia, amikor mindkét nő csak azért van ott, hogy engem kényeztessen, sosem érdekelt.

Sokkal jobban izgatott az, hogy a páros létből kilépve milyen dinamikák jönnek be az adott helyzetbe, és hogy hová tesszük a közös élményt a párkapcsolatunkban.

Bár sokat készültünk, természetesen nem pont úgy alakult, ahogy elképzeltük. Engem viszonylag hamar a partvonalra lökött a lányok lelkesedése, hiszen mindketten akkor voltak először nővel. Persze először meglepődtem, de hamar rendeztem a soraim: nem volt bennem rossz érzés, hiszen mindkét emberhez érzelmek fűztek, és jó volt látni, hogy nekik jó. Vicces, hogy az annyi éven át épült rutinból ki kellett lépnem, keresni a helyem az ágyban – és ez annyira izgalmas…! Tudtátok, hogy fizikailag lehetséges egyszerre hárman csókolózni? Talán jó emberek szükségesek ehhez a mutatványhoz, mindenesetre tapasztalatom szerint el lehet férni.

A fenti ismeretségnek sajnos hamar vége lett, de megállapodtunk, hogy ilyet bizony nekünk biztosan kéne még csinálni, mert nem csak az ágyban volt jó, de előtte is nagyon jól éreztük magunkat L-lel, és úgy véltük, a kettőnk kapcsolatát építette, a bizalmat mélyítette a közös kaland.

Némi hiábavaló keresgélés után egy másik társkereső platformon, az OK Cupidon találkoztunk egy lánnyal (A.), aki...

Milyen személyiségtípusok vannak a szexben? A szakértő szerint ezek: