Nicole Kidman ráhajtott Jimmy Fallonre – nézd meg, milyen arcot vág a showman, amikor megtudja!

Borítókép: Nicole Kidman ráhajtott Jimmy Fallonre – nézd meg, milyen arcot vág a showman, amikor megtudja!
A színésznő a tévéstúdióban vallotta be a totál ledöbbent Jimmy Fallonnek, hogy találkozásuk valójában randi lett volna, de a műsorvezető elszúrta.

Milyen érzés lenne, ha megtudnátok, hogy egy korábbi találkozásotokból egy világsztárral akár párkapcsolat is lehetett volna, csak bennetek fel sem merült, hogy ez lehetséges?

Jimmy Fallon amerikai tévés műsorvezető még nem volt ennyire ismert, amikor egyszer találkozott Nicole Kidmannel. Méghozzá egy közös ismerősük hozta össze őket – mint most kiderült, nem akármilyen célzattal!

Mindez egy, a héten lement tévés beszélgetésből derül ki, ahol Nicole Kidman is tiszteletét tette, persze csak hogy családi filmét, a Paddingtont promotálja. A stúdióban Nicole és Jimmy felidézték, hogy eddig csak egyetlenegyszer találkoztak, évekkel ezelőtt. Amikor Nicole Kidman bevallotta, hogy a műsorvezető valójában tetszett neki, Jimmy nem hitt a fülének. Íme:

A beszélgetésből kiderül, hogy Nicole emlékei szerint Jimmy Fallon melegítőruhát és baseballsapkát viselt, valamint videójátékot játszott a nagy találkozás alatt, és egyáltalán nem volt kedve beszélgetni.

Az egész történet hosszú évekkel ezelőtt zajlott le, azóta már mindketten megtalálták a párjukat és gyerekeik is vannak.

Íme a teljes videó:

Lapozás után elolvashatjátok a (majdnem)teljes párbeszédet, amiből kiderül, hogyan baltázta el Jimmy – tudtán kívül – annak idején.

--pagebreak--

Jimmy: Nem tudom, emlékszel-e, de egyszer már találkoztunk.

Nicole(cuki ausztrál akcentussal): Hogyne emlékeznék.

Jimmy: Szóval emlékszel? Nekem ez egy elég kínos történet.(...) Évekkel ezelőtt volt. Elmeséljem az én verziómat?

Nicole: Meséld el!

Jimmy: Sétálok a New York-i utcán, egyszercsak hív egy barátom, Rick telefonon, hogy „haver, mit csinálsz most?” Mondom, „semmit, sétálok”, Erre ő, hogy „itt van velem Nicole Kidman, találkozni szeretne veled (...), ott tudunk lenni a lakásodon tíz perc múlva.” Én meg: „Micsoda, elhozod hozzám Nicole Kidmant? Most mit tegyek, nincs otthon semmi!” Mire Rick: „Szerezz valami sajtot és kekszet”, én meg azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, sose jött hozzám senki, nem volt az otthonomban más, csak tornacsukák meg videójátékok. (...)

Nicole: Én csak arra emlékszem, hogy tetszettél nekem, és Rick... most már nem. Már férjnél vagyok (mutatja a jegygyűrűjét).Szóval...

Jimmy: Egy pillanat: hogy micsoda?!

Nicole: Szóval Rick, közös barátunk azt mondja, tudod, Jimmy nagyon szeretne veled találkozni, menjünk a lakására és így tovább. Én meg szingli vagyok, mondom, oké, menjünk.

Jimmy: Micsoda?! Miről beszélsz? Volt egy randim Nicole Kidmannel?

Nicole: Aha. Szóval odamentünk hozzád, és rajtad volt egy baseballsapka és amúgy semmi különös, meg se szólaltál, csak néztél magad elé...

Jimmy: Hát persze, nagyon izgultam. (...)

Nicole: És aztán betettél egy videójátékot vagy ilyesmit. Na, gondoltam, ez elég béna.

Jimmy: Ne beszélj tovább! (A közönség visít a röhögéstől. Jimmy fülig vörösödik, zavarában eltűnik az asztal mögött, és csak másodpercek múlva bukkan fel.)

Nicole: Tényleg elég béna volt. Alig mondtál valamit. És aztán vagy másfél óra múlva azt gondoltam: „nem érdeklem egyáltalán. Jaj, de ciki.”

Jimmy (arcát a kezébe temetve): Erről nekem fogalmam se volt!

Nicole: Gondoltam, oké, semmi baj, nincs köztünk kémia. Aztán még az is felmerült bennem, hogy lehet, hogy meleg?

Jimmy (feláll): Oké, én elmentem, sziasztok (kisétál a színről).

Ezután persze visszajött és még próbáltak más dolgokról – például a Paddington című filmről – is beszélgetni, de olyan zavarban voltak mindketten, hogy újra és újra elröhögték magukat és visszatértek a randi témájához.

Egy kicsit gyanakszunk, hogy az egészet kitalálták, de akkor mindketten nagyon-nagyon jó színészek.

Ezt láttad már? Nicole Kidman őszintén mesél arról, miért csak két gyermeke él vele.