Nem tudtam aludni a szeretkező szomszédoktól

Borítókép: Nem tudtam aludni a szeretkező szomszédoktól Forrás: Unsplash/Womanizer WOW Tech
Munkatársunk meséli. Történt már veled hasonló? Mit mondtál a gyereknek?

Nyáron gyakran előfordul az emberrel, hogy összetéveszthetetlen hangokra ébred az éjszaka közepén. Kánikula van, a nagy szerelmi hevületben elfelejtik becsukni az ablakokat,a szex legalábbis természetes dolog, még mindig jobb vadidegenek szeretkezését hallgatni, mintha arra ébrednék, hogy valaki hangosan öklendezik (ilyen is volt már) vagy pláne üvöltözik (ilyen még többször, hajaj). Tehát ez eddig oké, legfeljebb a fejemre húzom a paplant vagy eltorlaszolom a fülem füldugóval.

De ez a párocska mindenen túltett a minap. Olyan páviánrikoltások és oroszlánhörgések szűrődtek, mit szűrődtek, ömlöttek be az ablakomon – az ezzel járó ágyrecsegésről nem is beszélve –, hogy lehetetlen volt tovább aludnom. A ház, amelyben lakom, tudvalevőleg egy közös udvart zár be három új építésűvel, ezért ha próbáltam volna, akkor sem lett volna sok esélyem kinyomozni, melyik házban lakik a szenvedélyes pár, amely ráadásul meglehetősen virtuóz szexuális képességekről tett tanúbizonyságot, merthogy vagy másfél órán keresztül nem hagyták abba.

5 személy, akikkel tilos a szex! Kattints a sikamlós részletekért.

Egy idő után megpróbáltam elképzelni, hogy nézhetnek ki a valóságban. Remélem, nem tűnik a beszámolóm voyeurködésnek – tényleg nem tehetek róla, de nem volt hova menekülnöm az éjszaka közepén a szomszédban zajló történések elől. Szóval nem tudom, hallottatok már arról a játékról – magam is szigorúan csak hallomásból ismerem persze –, amikor rendkívül komoly, öltönyben és/vagy kosztümben rezsicsökkentésről vagy keresztény erkölcsiségről szónokoló nőket és férfiakat meg kell próbálni elképzelni szex közben. Na, én pont a fordítottját csináltam: megtippeltem magamban, hogyan nézhet ki az üzekedő pár a valóságban. A férfit magasnak képzeltem el, sötét hajjal és szakállal; a nő szintén magas, nagyon vékony és vékony szálú, festett szőke haja van.

Másnap reggel egy Volkswagen gördült ki a szomszéd ház garázsajtaján. A volánnál ülő férfinak sötét haja és szakálla volt, a mellette ülő nő magas volt, vékony, vaníliaszőkére festett haja hátrazselézve.

Veletek szokott történni hasonló, amikor nem hagy benneteket aludni a szomszédok szerelmi élete? Mit mondtok ilyenkor a gyereknek? Írjátok meg a tapasztalataitokat emailben vagy kommentben!

Szöveg: Dávid Klára Lívia, fotó: Pinterest

Milyen vagy az ágyban? A csillagjegyed elárulja: