Borítókép: Nem vagy kész egy új kapcsolatra, amíg ezt az 5 dolgot nem gondoltad végig Forrás: Getty Images

Nem vagy kész egy új kapcsolatra, amíg ezt az 5 dolgot nem gondoltad végig

Még csak gondolnod sem érdemes egy következő kapcsolatra, amíg először magadat nem tetted rendbe. Cikkünkben elmondjuk, ez miért is olyan fontos és tippekkel segítünk, hogyan foghatsz hozzá.

Nagyon sokáig tartott, mire összeszedted magad és felálltál a padlóról a legutóbbi csalódás után. Mostanra viszont már úgy érzed, túl vagy rajta; elengedted és nyitott vagy egy új kapcsolatra. Kész arra, hogy bevonzzad az új szerelmet, amiért sokmindent hajlandó vagy megtenni, elnézni. De biztosan ez a jó hozzáállás? Szakértők szerint jóval nagyobb esélyed van megtalálni az igazit akkor, ha nem sietsz, nem ezen görcsölsz; s ha nem sajnálod az időt arra, hogy először magadat rakod rendbe.

Ez pedig nem más, mint kőkemény önismereti munka, amit – legyen az bármilyen nehéz is – nem éri meg lespórolnod. Ahelyett, hogy minden erőddel arra koncentrálsz, hogy elcsábítsd a kiszemeltedet; érdemes a következő 5 jótanácsot megfogadnod. Ha pedig sikerül, meglátod, az ideális partner egyszer csak ott "terem" az orrod előtt.

Ezt az 5 dolgot gondold át, mielőtt egy újabb kapcsolatba bonyolódsz