Nagymama bölcsességei: „A huncutkodásban az a legfontosabb, hogy ne maradj ki belőle”

Borítókép: Nagymama bölcsességei: „A huncutkodásban az a legfontosabb, hogy ne maradj ki belőle” Forrás: Getty Images/bowie15
Ha nagyanyáinkat megkérdeztük volna, valószínűleg sok bölcsességet tudtak volna mondani akár az élet nagy dolgaival, akár párkapcsolattal, akár a testi örömökkel kapcsolatban. Életbölcsességek következnek, amelyeket akár a saját nagyanyánk is mondhatott volna.

Nagymama, mire figyeljek a szexben?

Kislányom, az első, hogy ki ne maradj belőle. A második, hogy ha csak a testedet adod bele, akkor az olyan lesz, mint a legfinomabb étel fűszerek nélkül. Ehető ugyan, de hogyha elegendő is lenne a benne levő kalória, az élvezeti értéke kicsiny maradna. A harmadik pedig: ha az “agyadat” nem dugják meg Édesem, hamar megtapasztalod a “tele hassal, de mégis éhesen” érzést. Űr marad a lelkedben, és bánni fogod, hogy nem elemet cseréltél inkább.

Nagymama, kivel ne kezdjek párkapcsolatot?

Aranyoskám, még ha úgy is érzed az elején, hogy minden stimmel köztetek, akkor se szabadna soha kapcsolatot kezdeni olyan emberrel, aki a hibáidat veszi észre, és nem pedig az erősségeidet. Az az ember ugyanis, aki arra figyel, hogy mit nem csinálsz jól, az pont a legfontosabbat nem fogja észrevenni és értékelni. Azt, amiben igazán jó vagy. És tudod, csak azzal leszel boldog, és azzal fogsz sokat nevetni, aki komolyan vesz.

Nagymama, mi az a virtuális szex?

Drágám, az olyan napjainkban divatos internetes huncutság. Amikor két ember csak gondolati síkon lesz egymásé. Mert tudod, van az a szellemi szint, ahol a virtualitásban is meg lehet élni közel hasonló élményt, mint fizikai síkon, de az esetek nagy részében a virtuális szex csupán olyan, mintha az ágyban félig tennék be. Csak előjátéknak ajánlom.

Nagymama, mikor a legnagyobb az orgazmus?

Édesem, pont akkor, amikor egy Nő teljesen átadja magát egy Férfinak, aki tiszteli őt, és akit ő is viszont tisztel. Olyan Embernek, akiben maximálisan megbízik, és aki mindenek felett vigyáz rá szex közben. Olyankor a testi orgazmuson túl, az agyatok is kielégül, a lelketek pedig eggyé válik.

Nagymama, hogyan érjem el a céljaimat?

Édesem, egyszerűen csak álmodd meg őket, és ha ébredéskor még nem valósultak volna meg, hát tegyél értük. Az, hogy egész nap a fenekedet nyalogatod, mint egy kutya, nem sokat segít.

És van itt még egy fontos dolog. Csupán azért, mert van egy jó célod az életben, és keményen dolgozol azon, hogy elérd, attól még lesznek emberek, akik megpróbálnak megállítani és eltéríteni a célodtól. A te dolgod csak annyi, hogy ezt észrevedd, érzékeld és haladj tovább az utadon. Ne foglalkozz velük még annyi időre sem, hogy meggyőzöd őket az igazadról. És ne neheztelj rájuk, mert ezzel nem segítesz nekik, viszont magadat jelentősen hátráltatod.

A téged támogató embereknek pedig legyél nagyon hálás, és becsüld meg őket. Valószínűleg ez sok energiát se fog elvenni tőled, mert ők kevesen vannak. Az ilyen ember ritka, mint a hintalószar.

Nagymama, kell, hogy gátlástalan legyek a szexben?

Drágám, a jó szex nem feltétlenül a gátlástalanságtól jó, inkább a sok érzéstől, a gátlás- és visszatartás nélküliségtől.

A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait mostantól minden csütörtökön olvashatod
itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezenkívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu

www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

www.instagram.com/pilatgabor