Borítókép: Nagy orr, nagy hímtag? Állítólag van összefüggés Forrás: Getty Images

Nagy orr, nagy hímtag? Állítólag van összefüggés

Csak szeretnénk, vagy valóban így van? Egy népszerű TikTok-doki állítja, igenis van összefüggés az orrméret és a pénisz nagysága között; kellően alapos, tudományos alátámasztást azonban még máig nem nyert ez a szexmítosz (sem).

Nagyon is van valóságalapja annak a mondásnak, ha egy férfinak nagy az orra, akkor a pénisze is meglehetősen méretes. Ezt állítja legalábbis egy, a közösségi médiában hatalmas népszerűséggel bíró plasztikai sebész. Dr Anthony Youn ezt egy tudományos kutatás eredményére támaszkodva hirdeti népes követőtáborának a TikTok-on.

Kérdés, hogy a doktor mindezt arra a japán vizsgálatra alapozza-e teljes bizonyossággal, amely nemrégiben elsőként mutatott rá arra, hogy a merev pénisz hossza és az orrméret között bizony van kapcsolat.

A kutatás nyomán született tanulmány ugyanis minden, csak nem reprezentatív, mivel kizárólag elhunyt japán férfiakra korlátozódik, abból is 126 elhunyt, középkorú személyt vettek górcső alá. A tudósok az adatok összevetése után jutottak arra a következtetésre, hogy az 5,5 centiméter vagy annál hosszabb orral rendelkező férfiak 13,5 vagy annál hosszabb erektált pénisszel, míg akiknek az orrhossza nem érte el a 4,5 centimétert, mindössze 10 és fél centis hímtaggal rendelkeztek.

Dr. Youn annyit még hozzátett, hogy a méretet sem az életkor, sem a magasság nem befolyásolja, mert az még születés előtt eldől. Azokat pedig, akiket esetleg lelombozná a vélt összefüggés, Hulk példájával lelkesíti, mondván bár a Marvel szuperhős orra aprócska, testi ereje viszont annál gigantikusabb. Arról nem is szólva, hogy jócskán szükség lesz még további vizsgálatokra is ahhoz, hogy igazolást nyerjen a hiedelem, miszerint amilyen hosszú a pasi orra, olyan hosszú a szerszáma.

Galériánkban olyan sztárokat találsz, akikről az a hír járja, hogy kicsi a péniszük. Nézzük csak az orrukat?!