Mások sem tudnak aludni a szeretkező szomszédoktól – így oldják meg (18+)

Borítókép: Mások sem tudnak aludni a szeretkező szomszédoktól – így oldják meg (18+)
Vicces üzeneteket találtam a Pinteresten...

Nagy vihart kavart„Nem tudtam aludni a szeretkező szomszédoktól” című írásom; kaptam hideget, meleget, egyes kommentelők hasonló élményekről számoltak be, mások rendreutasítottak, hogy inkább a saját házam előtt söprögessek (kár, hogy ki se léptem a kapun). Mindenesetre a magam részéről elég jól szórakozom azokon a megoldásokon, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjain élő sorstársaim alkalmaztak. Szeretnék idézni néhány üzenetet, amelyet a Pinteresten találtam. Mit gondoltok, ne vetemedjem magam is hasonlóra?

Hé Szomszéd,
a maga helyében fontolóra venném, hogy megjavíttassam azt a nyavalyás nyikorgó ágykeretét.
Csak azért javaslom ezt, mert én tutira kínosan érezném magam, ha tudnám, hogy a szomszédaim tisztában vannak vele, hogy még 60 másodpercig sem bírom.
Boldog újévet!

Kedves 3D-ben lakó fiúk!
Én vagyok a rettegett alsó szomszéd. Nagyon örülök a virágzó kapcsolatuknak... nem, ez most úgy hangzik, mintha kémkednék maguk után. Szóval naivan feltételezem, hogy a kapcsolatuk virágzik, még pedig abból, hogy önök dugnak. Minden áldott éjszaka. Mármost nem azért teszem ezt szóvá, mert önök egy meleg pár. Az se érdekelne, ha önök repülő, bordó egyszarvú-dinoszauruszok lennének. Mi több, történetesen támogatom a melegjogok érvényesülését. De minden este?! (...) Az, hogy minden este kínzókamrát idéző sikolyok és könyörgésekreébredek vagy arra jövök haza, nem tartozik a pihenés tárgykörébe felfogásom szerint. Kérem, ne hagyják abba, de nem tudnák csendesebben csinálni?
A legjobbakat, fáradtan (és most már szexuálisan frusztráltan is)


fotó: freeimages.com

És végül egy frappáns megoldás a wifi-felhasználónevek birodalmából:

Szöveg:Dávid Klára Lívia,fotók: Pinterest, freeimages.com