JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

6 dolog, amit soha nem szabadna kimondanod a szingli barátnőd előtt a pszichológus szerint

Borítókép: 6 dolog, amit soha nem szabadna kimondanod a szingli barátnőd előtt a pszichológus szerint Forrás: Unsplash/Neal E Johnson
Adhatsz tanácsot annak, aki szomorú, mert rég nem találja a szerelmet, csak ne ezeket! 6 dolog, amit soha nem szabadna kimondanod a szingli barátnőd előtt a pszichológus szerint

2023-ban egy olyan szupergyors világban élünk, amelyben úgy érezzük, minden csupán karnyújtásnyira van tőlük, ennek ellenére a szerelmet, a társat megtalálni sokaknak mégis extra problémás. Azok, akik már hosszú ideje, akár évek óta szinglik, bizonyára kérés nélkül kapják a remek tanácsokat a barátnőktől, barátoktól, szülőktől, testvérektől és rokonoktól, csak az ezzel a baj, hogy sok közülük romboló hatású lehet.

A pszichológus szerint egy elmagányosodott, szerelmet kereső ember számára frusztráló lehet ezeket a tanácsokat hallgatni, hatásukra megkérdőjelezheti a saját értékét, illetve ítélőképességét.

Alábbi galériánkban megmutatjuk, mire gondolt pontosan a szakember, mik azok a dolgok, amiket egyetlen szinglinek sem lenne szabad javasolni!

Létezik barátság a szakítás után? Ezek a sztárok bizonyították, hogy igen!