Kiderítettük, mit vagy kit keresnek a pasik a Tinderen!

Borítókép: Kiderítettük, mit vagy kit keresnek a pasik a Tinderen! Forrás: Pixabay.com/ Fernando Gimenez
Párkeresés témában, Gréti több vasat is tart a tűzbe: az egyik legnagyobb közösségi párkereső felületen, a Tinderen is fent van. 32 éves és szeretné megtalálni a társát, de a Tinder, tapasztalata szerint csak a lúzerek gyűjtője.

„A biológiai órám ketyegését pont annyira érzem, mint amennyire zavar, hogy az összes barátnőm anya lett körülöttem: nagyon. Egy hosszú diákszerelem után, csak kamu pasikkal találkoztam, akik vagy hallani sem akartak a komolyabb párkapcsolatról vagy idővel kiderült, hogy totál más síkon mozogtunk, így nemhogy az élet nagy dolgaiban nem tudtunk volna megegyezni, de még a nappali falának színében sem.

Nem az én stílusom az online ismerkedés, de mit tehet az ember, ha párra vágyik, beregisztráltam a Tinderre. Mondhatni nagy a piac,

fogalmazzunk úgy ez olyan, mint egy nagy óceán, de hogy pont ki tudd fogni a neked való halat, na az már nem olyan biztos.

Összességében többször húzogattam balra az ujjam a képek felett, mint jobbra. Nem azért mert ennyire válogatós vagyok, hanem mert a merítések mondhatni elég gyengék voltak. Egy fotó szerintem már mindent elmond az illetőről. Vannak a bénán fotózott pasik, akiknek lövésük sincs, hogyan adják el magukat. Vannak a macsók, a geekek, a hosszú szempillás jámbor fiúk, meg a most jöttem meg a bussinessből típusok. Egyik nagyobb zsákutca, mint a másik. A csillagszemű juhász típusok, akik még anyámnak is jó vej-jelöltnek mondhatóak, a legsunyibbak. Bocs az általánosításért, mert biztos van megbízható pasi is köztük, de ők a legnagyobb vetítők.

Lehengerlő a stílusuk, olyan a dumájuk, hogy a bugyit is lebeszélik rólad, aztán a harmadik-negyedi találkozó után már nem olyan rugalmas az idejük vagy kiderül, hogy a hétvégén nem lesznek itthon, mert leugranak Horvátországba vitorlázni egy-két haverjukkal.

Teljesen megbízhatatlanok, semmit nem lehet rájuk építeni, mert nem is akarnak semmit csak egy pár éjszakát, de azt nagyon szépen becsomagolják a kisfiús sármjukkal.

De van lejjebb is. Ők azok, akik kosztot és kvártélyt keresnek. Volt egy pasi, aki külsőre okénak mondható volt. Kedves volt, lehetett vele levelezni. Lelkes volt, éjszakába nyúlóan írtunk egymásnak. Lényegében bármiről lehetett vele beszélni. Személyes dolgokat is elárult a családi hátteréről. Vidékről jött, de budapesti srác lett, mondta, hogy rendszeresen hazajár a szüleihez, és hogy volt egy házassága, ami nem tartott túl sokáig. Mindig voltak ötletei, hogy hová menjünk, így a klasszikus randizás sem maradt el, sőt még az autóban randizás is bejátszott. Tisztára azt éreztem, mintha újra tini lennék, amikor még az autóban ülve múlattuk az időt a randik alatt, mert haza, a szüleinkhez nem akartunk menni.

Kár is nagyon csavarni a dolgot,

a lényeg, hogy nálam bútoroztunk össze, mármint ő hozta hozzám a fogkeféjét és az alsógatyáját, mondván nálam több hely van.

Egyszer voltam fent a lakásán és való igaz, nem volt túl nagy, így könnyen belementem a dologba, hogy hozzám költözzön.

Az óriás lángolás nem jött el a szerelmünkben. Egy idő után azt éreztem, hogy nagyon egyszerű srác és azt a pezsgést, ami engem feldob, nem tudja megadni. Hetekbe telt, mire ráfordultam a szakítás témájára, amikor is bevallotta, hogy nincs hová mennie. A lakás, amit én is láttam, a haverjáé volt. Időt kér a kiköltözéshez.

Azt hittem rosszul hallok. Megmondtam neki, hogy nincs maradása. Fogja az összes cókmókját és menjen.

Hazudott, hülyének nézett és szinte csak lakhatásra kellettem. Jó parti voltam, aki fedelet ad a feje fölé és eteti.

Galériánkban, az öt leggyakoribb hibát mutatjuk meg, amit elkövethetsz a párkeresés során: