Borítókép: Hogyan szeretkezzünk a szabad ég alatt? Forrás: Getty Images

Hogyan szeretkezzünk a szabad ég alatt?

Tegye fel a kezét, aki még ne próbálta volna ki a szeretkezést a természetben vagy a szabad ég alatt! Most pedig tegye fel a kezét, aki még mindig kacérkodik a gondolattal, hogy egy eldugott erdei ösvényen egymásnak esnek a párjával, vagy a csillagfényes nyári éjszakán, a tóparton lesznek az egymáséi.

Bevállalós, megbotránkoztató, tilos vagy éppen őrjítően izgalmas? Mindenkinek más jut eszébe a szeretkezésről, ha a szabadban történik. Ízlések és kalandok, mi most eláruljuk, hogyan csináljátok, ha idén nyáron megkívánjátok a másikat a természet lágy ölén!

Arra azért szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a nyilvános helyen való szeretkezést a jogszabály közerkölcs megsértésének definiálja, és mint ilyen magatartás szabálysértésnek minősül, ami 5.000-50.000,-Ft-ig terjedő helyszíni bírsággal büntethető.

A fentiek tekintetében csak saját felelősségre, és kellő körültekintéssel vállaljátok ezt a kalandot! Az ÉVA Magazin csupán lehozta a cikket, nem tükrözi a saját álláspontját.

Tenger, tó vagy folyóparton: Nincs is annál romantikusabb és izgatóbb, mint egy vízparton szeretkezni a homokban, miközben a hullámok simogatnak benneteket. Ha végeztetek csobbanhattok is egyet. Apropó azt tudtátok, hogy a vízben is izgalmas az együttlét?

Erdei utakon: Persze olyan eldugott helyet érdemes erre a célra kiszemelni, amelyek nem annyira közkedveltek a túrázók körében, számtalan olyan erdei ösvény van, ahol csak ti lehettek, úgy ahogy csak akartok!

A mi tippünk: Dőlj egy fának vagy támaszkodj neki, így a párod kényelmesen hozzád fér!

Egy rét közepén: Éjjel a csillagok alatt, egy rét közepén, csak ti ketten egy pléden. Ha nem csak a hullócsillagok nézegetéséről szólna a történet, igazán izgalmas kaland kerekedhet ki belőle!

Egyszerűen, az erkélyen: Ha a lakásotok olyad adottságokkal rendelkezik, hogy az erkélyetekre egy kíváncsiskodó szempár sem lát be, akkor éjjel (vagy akár nappal) is élvezhetitek egymást társaságát ezen a helyszínen. Ezzel a megoldással úgy szeretkezhettek a szabadban, hogy ki sem mozdultok otthonról!

Eldugott sikátorokban vagy kapualjban: Éppen egy esti mozizásról vagy baráti találkozóról tartotok haza, amikor megkívánjátok egymást? Nem tudtok és nem is akartok várni hazáig, így egy sötét sikátorban estek egymásnak. Kulcsold a párod dereka köré a lábaidat, miközben Ő a falnak döntve juttathat el mind a kettőtöket a csúcsra!

A parkban a padon: Éjszaka, amikor egy romantikus séta közben megkívánjátok egymást, egy padon a párod ölébe ülve kezd el ringatni a csípődet.

A mi tippünk: Ha szabadtéri kalandra készültök érdemes figyelned arra, hogy könnyen megközelíthető legyél a párod számára és nehogy véletlenül az öltözködés közben bukjatok le. Válassz szoknyát vagy ruhát, amit le sem kell venned az együttléthez csak felhúznod picit. Ha a bugyi lemarad az csak megkönnyíti a dolgotokat!

Ha szeretnéd még jobban feltúrbózni a szeretkezéseiteket, akkor kattints a galériánkra, hoztunk pár tuti ötletet!