Hol agresszívan, hol gyengéden – az ágyban mindenhogy és mindenkivel szeretem

Borítókép: Hol agresszívan, hol gyengéden – az ágyban mindenhogy és mindenkivel szeretem Forrás: pexels
Mirella nem él tradicionális életet, de ezt egy cseppet sem bánja.

Nem vagyok a monogámia mintapéldánya. Esküszöm, fiatalon megpróbáltam, de annyira zavart a fizikai kötöttség, hogy egy év után már rimánkodtam a pasimnak: váljunk szét, vagy nyissunk. Nem akart nyitni – szétváltunk. Én pedig addig-addig járkáltam tág szemekkel a világban, amíg meg nem találtam azt a valakit, akit szeretni is tudok, és aki hozzám hasonlóan szívesen szálldos virágról virágra.

Roland és én – zsák meg a foltja. Mindketten imádunk utazni, rajongunk Olaszországért, szeretjük a macskákat, a mozit és a csinos ruhákat, féltve őrizgetjük régimódi kotyogós kávéfőzőnket. Már hat éve együtt élünk. Ezalatt az idő alatt én körülbelül harminc, ő pedig huszonöt másik emberrel feküdt le.

Szeretjük a változatosságot. Nincs zsánerünk. Volt már szőke, barna, vörös, fekete, kövér, sovány, átlagos testalkatú, okos, buta, tudós és melós. Mindenkivel más miatt öröm a szex. A szégyenlősebbeket jó érzés megnyitni. A belevalós vagányokkal kedvünkre vadulhatunk. A molett partneren van mit fogni, de ugyanúgy imádom a vékony emberek kiálló csípőcsontját is. Roland pontosan olyan, mint én, cseppet sem válogatós, minden emberben megtalálja azt, ami számára vonzó.

Természetesen minden alkalommal védekezünk. Ez az egyik fontos szabály. A másik, hogy semmit nem teszünk, amit a másik nem akar. Csak akkor mondunk igent egy kis szadomazóra – megjegyzem, én csak csipetnyit bírok belőle, Rolandban több az igény -, ha az alkalmi partner is rábólint. És csak olyanokkal fekszünk le, akikben megbízunk. Ez néha ösztönös ráérzés, máskor kicsit megismerjük az illetőt: együtt kávézunk vagy borozgatunk, de az is megesett, hogy elmentünk hármasban a Vígszínházba a Pál utcai fiúkra.

Izgalmas az életünk. Nemcsak az a jó benne, hogy változatos szexuális életünk van, ami sokkal-sokkal teljesebb, mintha csak egymással csinálnánk. Hanem hogy imádjuk megismerni az embereket. A testükön keresztül annyi minden megtudható róluk! És mesélnek is az ágyban: mivel tudják, hogy nagy valószínűséggel többet nem fogunk találkozni, beszélnek az életükről, a férjükről-feleségükről, a munkahelyi gondjairól, a gyerekükről, apró-cseprő örömeikről és fájdalmaikról.

Roland és én utólag mindig megbeszéljük ezeket a kalandokat. Sokszor annyira felizgatnak minket a sztorik, hogy egy-egy történet végén azonnal egymásnak esünk, és szinte megismételjük a mással töltött együttlétet. Mindig őszinték vagyunk egymással, soha nem csapjuk be a másikat. Tudjuk, ha elkezdődne a hazudozás, előbb-utóbb rámenne a kapcsolatunk.

Persze semmi sem tökéletes. Hat év alatt két olyan eset történt, ami kibillentett minket a szokásos menetrendből. Még az elején, talán a negyedik-ötödik ügy táján legnagyobb megdöbbenésemre azon kaptam magam, hogy az egyik férfi iránt többet érzek az ildomosnál.

Szerettem volna vele újra és újra szeretkezni, ráadásul ő is vonzódott hozzám, többször felhívott, randizni akart. Na, akkor minden lelkierőmre szükségem volt, hogy nemet tudjak mondani az újbóli találkozásra.

A másik esetet Roland mesélte nevetve. Egyszer bement vásárolni a Sparba, és kis híján beleütközött az egyik korábbi kalandjába, akivel a neten ismerkedett meg, és aki most épp a férjével pakolászta a bevásárlókocsiba a vacsorának valót. A nő talpig elvörösödött, amikor megpillantotta Rolandot, és olyan gyorsan vette a kassza felé az irányt, hogy a férje, kezében egy csomag fehérrépával, alig bírta utolérni.

A két malőrt leszámítva minden olajozottan működik. Hat csodás év van mögöttünk, ám a jövőtől tartok egy kicsit. Harminchat évesek vagyunk, és nem tudom, meddig tartható fenn ez a létállapot. Sejtem, hogy nem örökre. Talán gyereket is akarunk majd, legkésőbb akkor pedig szakítanunk kell ezzel az életmóddal.

De még nem most. Hisz annyira élvezzük.

És melyik az a 4 csillagjegy, aminek folyton a szexen jár az esze? Galériánkból megtudhatod!