Hogyan nyitottuk ki a házasságunkat a férjemmel

nyitott házasság,flört Forrás: Getty Images
Amikor megismerkedtem a férjemmel, én csókoltam meg először. Hazavonszoltam magamhoz az első randinkon, és az éjszaka nagy részét ébren töltöttük.

Ez a cikk fordítás, eredetileg a medium.com oldalon jelent meg.

Másnap kirándulni mentünk, aminek az lett a vége, hogy letértünk a kijelölt útról, és egy fának támaszkodva lezavartunk egy gyors menetet. Végre egy férfi, akinek a szexuális étvágya vetekszik az enyémmel! Megütöttem a főnyereményt! Párás zöldeskék tekintete csak a hab volt a tortán! Látszott, hogy lassítanunk kell. Mindkettőnknek volt már gyereke, és nem akartuk kockára tenni az ő érzelmi fejlődésüket. Így aztán lefektettünk néhány szabályt, beütemeztük, hogy mikor mi esedékes és ezekhez (többnyire) tartottuk magunkat.

Most ugrok hét évet az időben: ekkor már közös babánk volt és egy jól működő mozaikcsaládunk. Magunk sem hittük el, de Jack és én még ekkor is nap mint nap úgy estünk egymásnak, mint a… harmincas éveik közepén álló emberek. Úgy nevezzük magunkat, hogy társadalmi monogámiában élünk. Ez azt jelenti, hogy mások felé tipikus külvárosi szülőknek mutatjuk magunkat. Mindkettőnknek van karrierünk, felváltva hozzuk el a gyerekeket a különóráikról. Unszoljuk a legidősebbet, hogy töltse ki az egyetemi jelentkezési lapját és már csak legyintünk, ha az óvodás földhöz vágja magát, mert nem olyan színű bögrét kapott, mint szerette volna.

Minden szempontból fenomenális csapat vagyunk. Látnotok kellene, milyen könnyű nekem összehozni őt egy új partnerrel! Nem így kezdődött, de most már nem is tudom, mi tartott ilyen sokáig, hogy eljussunk erre a pontra. A férjem a szexualitásom minden bugyrát elfogadja. Imádom a szexet, minden részletével, minden megnyilvánulásával együtt. Imádom a lassú, szenvedélyes, hosszan csókolózós szeretkezést és imádom a nyúlkálós, sikoltozós, lihegős, mocskos, perverz együttléteket. Szexuális lény vagyok. Élvezem, amikor szexin elegáns irodai outfit van rajtam és csak én tudom, hogy polgárpukkasztó fehérneműt viselek a ceruzaszoknyám alatt.

Volt idő, amikor titkoltam a szexualitásomat. Szégyelltem és jó mélyre elrejtettem. Megpróbáltam rácsavarozni a fedelét. Akkor is, ha kiszivárgott a réseken. Egy idő után rádöbbentem, hogy képtelen vagyok megszabadulni tőle. Az exférjem azt mondogatta, szexfüggő vagyok, mert állandóan csinálni akarom.

A válásom után elkezdődött a szuperribanc korszakom – ma is így hívom.

Ebben a rövid időszakban, mielőtt megismerkedtem Jackkel, nyolc férfival randiztam. Mindegyiket kedveltem, és csak egyet szerettem közülük. Ez az időszak kétjegyűre növelte a szeretőim számát, és én egyszerre fedeztem fel lelkesen a szexuális szabadságomat és voltam berezelve attól, hogy bárki tudomást szerezzen a kalandjaimról. Még annyit se mondtam el a családomnak, hogy újra randizom… a jó katolikus lányoknak nem szabadna házasságon kívül, után vagy előtt szexelniük, illetve a szexről beszélniük sem, nem igaz?

Egy éjszaka, előjáték közben, Jack arról kezdett sugdosni nekem, hogy szívesen látna együtt egy másik férfival. Mindig felajzották a hódításaimról szóló történetek és olyan módon dicsőítette a szexualitásomat, ahogy korábbi partnereim egyike sem.

Az ágyban folytatott izgató beszélgetést tett követte. Beültünk egy bárba, hagytuk, hogy kikezdjenek velünk, kicsit flörtöltünk, aztán vagy egy hónapon át erről a kalandunkról beszéltünk. Ártatlan, tét nélküli szórakozás volt egészen addig, amíg be nem lépett az életünkbe Ade. Fiatal nigériai férfi volt kifogástalan modorral és lenyűgöző bicepsszel. Egy bárban szedett fel, 90-es évekbeli R&B-re táncoltunk és amikor tudtára adtam, hogy ennél többre nem számíthat ma este, megadta a telefonszámát és csak annyit mondott, hogy hívjam bármikor.

Aznap éjjel, amikor újra összegabalyodtunk Jackkel a hatalmas franciaágyunkban, úgy döntöttem, hogy kockáztatok.

nyitott házasság,flört
Forrás: Getty Images

– Ma este megismerkedtem egy fölöttébb izgi valakivel – suttogtam a fülébe.

– Igen? Flörtöltél vele? – váltott reszelősre Jack hangja.

– Aha.

– Élvezted? – puhatolózott.

– Ühüm. Megadta a telefonszámát.

– Akkor írj neki sms-t és mondd meg neki, hogy szeretnéd újra látni.

Megdermedtem. – Komolyan? – Hátrahúzódtam és megpróbáltam a férjem szeméből kiolvasni, hogy ez most csak az előjáték része-e vagy tényleg így gondolja.

– Igen, én izgatónak találnám. Hogyan élhetnék házasságban valakivel, aki olyan vonzó és szexi, mint te, anélkül, hogy hagyná, más férfiak is észrevegyék? Tegyél egy próbát. Ha nem működik, legfeljebb többet nem csinálunk ilyet.

Ez a beszélgetés a hét folyamán többször megismtlődött és Jack minden alkalommal bátorított, hogy lépjek kapcsolatba ezzel a 26 éves katonai tiszthelyettessel. Ami egyszerre felizgatott és megrémített. Aggódtam, hogy alapjaiban változik meg a házasságunk dinamikája. Aggódtam, hogy olyan részére derül fény a személyiségemnek, amit még mindig rejtegettem a férjem elől.

Hiszen hét éven át rettegtem a témától. A monogámia nem jött nekem természetesen, sokszor kaptam magam azon, hogy flörtölni szeretnék férfiakkal (és nőkkel, de az egy teljesen másik történet), és találgatom, hogy néznének ki meztelenül. Sose beszéltem erről a férjemmel. Ő úgy tudta, hogy felhőtlenül boldog vagyok a monogám házasságunkban és semmit se változtatnék rajta. Az ő fejében ő volt az első, akiben felmerült, hogy más vizekre evezzünk.

Ez volt az utolsó darabja a szexualitásomnak, ami felfedésre várt és az, hogy kinyissuk az ajtót Ade előtt, kiszolgáltatottá tett. Féltem.

Végül a kíváncsiság győzedelmeskedett bennem, amelybe azért belevegyültek Jack bátorításai és megerősítései is. Egy kedd délután, miközben a kislányom a kirakós játékával játszott a nappaliban, sms-eztem neki. Azonnal válaszolt és néhány órán keresztül üzengettünk egymásnak, miközben vacsorát készítettem, segítettem a házifeladat elkészítésében és levezényeltemaz esti rutint. Ade és én a következő péntek estére beszéltünk meg randit. Aznap este beszámoltam minderről Jacknek.

– Akarod, hogy kölcsönösen nyitottak legyünk? – kérdeztem, bár nem voltam biztos benne, hogy akarom tudni a választ.

– Egyáltalán nem, engem felspannol a szexuális készenléted! – válaszolta Jack széles mosollyal.

Hittem is neki, meg nem is, de abban a pillanatban ez volt az, amit hallanom kellett. Korábbi feldolgozatlan tapasztalataim miatt kétségeim voltak ugyanis azon a téren, hogy jól fogadnám, ha ő más nőkkel is szeretne kísérletezni.

Gyorsan eltelt a hét, és miután lefektettem a gyerekeket, felöltöztem, majd többször is átöltöztem, elindultam, hogy találkozzam a potenciális szeretőmmel. Semmi kényszer, írta ő korábban. Csak jó társaság. Randira mentem egy férfival, aki nem a férjem volt.

A randim jól sikerült, Ade tökéletes gentlemanként viselkedett, aki tisztelte a határaimat. Egy nagyon sikeres egyedülálló anya nevelte fel őt és négy nővérét egy konzervatív déli államban, és feltételezem, hogy sokat köszönhetett a neveltetésének.

Néhányzor még találkoztam Ade-del, de az időbeosztásunk nem tette lehetővé, hogy rendszeres kapcsolatban maradjunk, így aztán a dolog elhalt; szerintem így volt jó.

Jack és én kiszélesítettük a látókörünket és felfedeztük a swinger szcénát, aminek nagy hívei lettünk. Ma már mindketten rendszeresen kerülünk kapcsolatba másokkal, együtt és külön-külön egyaránt. Még a Tinderen is fent vagyunk. Néha belépek az ő profiljába és összehozom valakivel.

Általában egyikünk azért otthon van, amíg a másik hódító útra indul.

A kapcsolatunk szilárdabb, mint valaha. A kommunikáció köztünk annyira simán megy, hogy még engem is újra és újra meglep. Akármiről beszélhetek Jackkel.

40-hez közeledve hízelgőnek találom, ha egy húszas éveiben járó férfi koslat utánam. Felvillanyoz a figyelem és az, hogy kívánatos, szexi nőnek érzem magam, rengeteget adott hozzá az önértékelésemhez. Korábban csak reménykedni mertem abban, hogy ez még jobban felszítja a lángot köztem és Jack között, de megjósolni nem tudtam. Egyetlen házasság sincs körülöttem, amit irigyelnék.

Nézd meg ezt a galériát is: