Borítókép: Csillagjegyed elárulja, milyen és hány kapcsolatod lesz életedben! Forrás: GettyImages/Dimitri Otis

Csillagjegyed elárulja, milyen és hány kapcsolatod lesz életedben!

A csillagjegyed rengeteg dolgot árul el rólad, többek között azt is, hogy életed során hány kapcsolatod lesz, és mire számíthatsz a szerelemben. Kíváncsi vagy, hogy számodra mit tartogatnak a csillagok e téren? Cikkünkben megtalálod a választ!

Kos

A Kosok magabiztosak és rendkívül önállóak, de egyben nyughatatlanok is. A szélsőségek emberei, számukra csak a fekete és a fehér létezik. A Kosok mindent komolyan vesznek, nem szeretik a játszadozást, a szerelemben és a szexben különösen nem. Ha egy Kos elköteleződik valaki mellett, általában azt hosszú időre teszi, nem jellemző rá, hogy gyorsan cserélgetné a partnereit. Életük során öt-hat hosszabb kapcsolatra számíthatnak.

Bika

A Bika kifejezetten hűséges, jóindulatú jegy, ezzel együtt azonban nagyon erős a birtoklási vágya. Ha egyszer valakivel komoly kapcsolatot alakít ki, azt nehezen engedi el. Partnereit nem váltogatja sűrűn, magyarázható ez azzal, hogy szereti az állandóságot és retteg az ismeretlentől. Talán ez az oka, hogy ritkán van háromnál több komoly kapcsolata az életében.

Ikrek

Az Ikrek kettős személyiségű jegy, akiben szó szerint két személy lakik: egy szelídebb, harmóniára, biztonságra törekvő és egy csapongó kalandor. Éppen ebből a kettősségből fakad, hogy sokszor nem tudja, melyik énjére hallgasson, ezért nehezen hoz meg fontos döntéseket. Életükben általában három-hat partnert „fogyasztanak el”, de a hűség nem az erényük, ezért nem ritkán párhuzamos viszonyt folytatnak. Nagy a szabadságvágyuk és aki ebben akadályozza őket, annak már búcsút is intenek.

Bak

A Bakok rendkívül megbízhatók és kötelességtudók. Ha megígérnek valamit, azt biztosan be is tartják. Ha pedig valamire igent mondtak, akkor az úgy is lesz. Nem szívesen kockáztatnak, inkább a biztonságot kedvelik. Még a kíváncsiságuk és tudásszomjuk sincs annyira erős, mint az ismeretlentől való félelmük, éppen ezért kifejezetten a hosszú távú kapcsolatok hívei, melyekből általában négy-ötben lesz részük életük végéig.

Vízöntő

A Vízöntők igazi társasági emberek, akiknek az életében az érzelmi kapcsolatok nagyon fontos szerepet töltenek be. Közülük kerülnek ki a régi vágású, már-már ódivatúnak is mondható úriemberek, ami látszólag ellentmond annak, hogy ezzel egyidőben kifejezetten gazdag fantáziával megáldott szeretők. Gyakran balanszíroznak a kíváncsiság és a hűség között, ezért akár hat-hét kapcsolatuk is lehet az életben.

Halak

A Halak örök romantikusok. Lételemük a szerelem, a "szeretni és szeretve lenni" állapota. Ők azok, akik rózsaszín szemüvegen át szemlélik a világot, miközben pár méterrel a föld felett lebegnek. Sajnos, az új szerelem varázsa nem tart örökké. Amint azt tapasztalják, hogy már nem minden tökéletes, gyorsan továbbúsznak, a következő kalandot keresve. Nem ritka, hogy akár kilenc-tíz partnert is elfogyasztanak életük során.

Rák

A Rák egy rendkívül érzékeny jegy, amely rettentően fél a csalódástól, ezért csak nagyon nehezen enged közel magához bárkit is. Időre van szüksége, míg valakiben annyira megbízik, hogy komoly kapcsolat szövődjön közöttük. Kockáztatni ugyanis egyáltalán nem szeret, a szakításokat pedig nagyon megsínyli. Családcentrikus, akkor érzi elemében magát, ha minden szerettét maga körül tudhatja. Ritkán van kettőnél több partnere.

Oroszlán

Egy igazán keményfejű, öntörvényű jegy, akinek lételeme a flörtölés, bulizás. Túlontúl büszke és ez a tulajdonsága bizony komoly gondot okoz a kapcsolataiban. Ha valami nem úgy történik, ahogyan azt ő eltervezte, búskomorrá válik. Nem szereti, ha a partnere nem úgy táncol, ahogy ő fütyül és ez akár a kapcsolat végét is jelentheti. Sok, akár tíz kapcsolatra is számíthat élete során.

Szűz

A Szűz jegyűek hajlamosak rá, hogy túlságosan sokat töprengjenek dolgokon. Szeretik a rendet, a rendszert az életükben és igaz ez a kapcsolataikra is. Mielőtt meghoznának egy döntést, ezerszer végigjátsszák fejben a lehetséges kimeneteleket. Sokszor nem az ösztöneikre, inkább az észérvekre hallgatnak és túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítanak mások véleményének. Általában öt kapcsolatra számíthatnak.

Mérleg

A Mérlegeknek nagyon erős sármja van, amivel bárkit könnyen levesznek a lábáról. Szívesen flörtölnek és izgatónak találják az ismerkedést. Kíváncsi és felfedező természetűek, nagy szex-rajongók. Igazi kapcsolathalmozók, egyik kapcsolatból esnek a másikba. Ők azok, akik nem maradnak sokáig egyedül, mindig van partner mellettük. Nyolc kapcsolatuk biztosan lesz, de lehet akár tizenkettő vagy tizenöt is (persze csak ha a szalmaláng viszonyokat nem számoljuk).

Skorpió

Tele vannak szenvedéllyel és bárkit elcsábítanak, aki az útjukba kerül. Amivel azonban mindig gondjuk akad, az a bizalom. Pesszimisták, féltékenyek és képtelenek megbízni a másikban, még akkor sem, ha a partnerük egyáltalán nem ad okot rá. Mivel alapvetően bizalmatlanok, csak nagy nehezen bocsátkoznak komolyabb kapcsolatba. Ha azonban sikerülni leküzdeniük a bizalmatlanságukat és kimondják az igent, akkor a másiknak testestül-lelkestül odaadják magukat. Csak kevés kapcsolatuk lesz az életben, inkább három, ritkán négy-öt.

Nyilas

A Nyilas egy igazi sztárjegy a csillagok között. Életvidámak, könnyen kötnek új ismeretségeket. Számukra az intellektualitás a legnagyobb vonzerő, egy érdekes beszélgetés sokkal inkább felkelti az érdeklődésüket, mint egy gyors numera. Életük során öt-hat partnerre számíthatnak.

A csillagjegyed abban is segít, kivel nem érdemes próbálkoznod, mert a se veled, se nélküled kapcsolat borítékolható!