Friss házasok, boldogok és első gyermeküket várják. Csupán egy a bökkenő: a férj meleg

Borítókép: Friss házasok, boldogok és első gyermeküket várják. Csupán egy a bökkenő: a férj meleg Forrás: Anastasia Gepp/Pixabay
Csupán két hónap és megszületik első gyermekük, boldogabbak nem is lehetnének. Jordan és Nick Applegate azonban mégsem egy szokványos házaspár, a férj ugyanis homoszexuális és saját neméhez vonzódik.

Nick és Jordan a fotóikon épp úgy néznek ki, mint bármely más 23 éves pár. Mindketten egy szoftverfejlesztő cégnél dolgoznak, de nem ott találkoztak, ismeretségük egészen gyerekkorukig nyúlik vissza és tiniként egyszer már jártak.

22 évesen újra egymásra találtak, ám egy évvel később Nick a Facebook oldalán megdöbbentő vallomást tett közzé, miszerint a saját neméhez vonzódik és homoszexuális.

Mivel Nick és párja Jordan is a mormon közösség tagja, a férfi sokat gyötrődött, míg végül felvállalta „másságát”, hiszen a felekezet, amelyhez tartoznak, nem ismeri el a homoszexualitást.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Nick-kel a Daily Mail interjút is készített, melyben elmesélte:12 évesen már tudta, hogy meleg.

„Míg gyerekkoromban ennek nem volt jelentősége, felnőttként egyre jobban meghatározta az életemet. Sokáig magamnak sem nagyon akartam bevallani, figyelmen kívül hagytam az egyébként egyértelmű jeleket. Megkönnyítette a helyzetemet, hogy a mormon egyházban- melynek a szüleim és én is babakoromtól a tagja és követője vagyok- tilos a házasság előtti szexuális kapcsolat, így nem tűnt fel senkinek, hogy nem érdeklődöm egyik lány iránt sem”- nyilatkozta az interjúban.

Így eshetett meg, hogy belső konfliktusa, amit nemi identitáskeresése, vágyai és saját neméhez való vonzódása okozott, sokáig titokban maradt és csupán elméleti síkon mozgott. Ám pár évvel később el kellett döntenie, mit akar.

„Úgy döntöttem, hogy követem az egyházam szabályait és az elvárásoknak megfelelően fogok élni.”- mondta. Ez pedig azt jelentette, hogy soha nem választhat magának olyan párt és nem élhet olyan szexuális életet, amilyenre valójában, a lelke mélyén vágyna.

„Amikor már kétségem sem volt afelől, hogy meleg vagyok, tudtam, nem követhetem a szívem szavát. Nem szerettem volna kitaszítottként élni. Akkor határoztam el, hogy ha már így alakult, hozzuk ki ebből a helyzetből a legjobbat: lányokkal fogok ismerkedni, megházasodok és hagyományos családom lesz. A mormon egyházban a család és a gyerekek rendkívül fontosak. Olyan feleséget kerestem, akivel családot alapíthatok, és aki igazi társam lehet.”

Nick számára Jordan ideális jelöltnek tűnt. Persze a lány semmit sem tudott Nick valódi szexuális orientációjáról, amikor randizgatni kezdtek.

„Bevallom, az elején gyáva voltam, mert nem tudtam, hogyan fogadná Jordan, ha elmondanám neki, igazából a férfiakat szeretem. De aztán erőt vettem magamon és kitálaltam. Jordan-t érthetően sokkolták a hallottak, de úgy voltam vele, hogy inkább ez, mint hogy a kapcsolatunk hazugságra épüljön.”- emlékszik vissza Nick.

A férfi hagyott Jordannek időt, hogy megeméssze mindazt, amit megtudott tőle és arra kérte a lányt, hogy töltsenek egy kis időt egymástól külön, hogy át tudja magában gondolni a dolgokat. Jordan a szüleihez fordult tanácsért és végül úgy döntött, nincs ellenére a kapcsolat a fiúval, annak ellenére sem, hogy tudja, Nick a saját neméhez vonzódik.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

„Nem volt egyszerű a helyzet, hiszen egyikőnk sem tudta, működőképes lesz-e egyáltalán a kapcsolatunk. Emlékszem, nagyon elveszettnek éreztem magam és megpróbáltam hasonló szituációba került nőket találni, hátha az ő történetük segít a döntésemben, de nem találtam egyet sem. A kétségeink és eltérő szexuális beállítottságunk ellenére mégis azt éreztük, összetartozunk.”

A lánynak azzal is meg kellett birkóznia, hogy a férje soha nem fogja őt úgy megkívánni, mint más férfi a feleségét.

„Azt gondoltam: lehet, hogy a mi kapcsolatunk nem a szexre és a szenvedélyre épül majd, de ha két embert igazi, mély szeretet és barátság fűz össze, az működőképessé teheti a házasságukat is.”- meséli Jordan.

„Felfedeztük, hogy rengeteg közös van bennünk: hasonló a zenei ízlésünk, a humorunk, imádunk nevetni, énekelni, táncolni, színházba és moziba járni, közösen sütni-főzni, kirándulni, sőt még a kedvenc sorozataink is ugyanazok. Ezen kívül szeretünk beszélgetni és sokak számára talán meglepő, de összebújni is. Nagyon szeretjük egymást, igazi társakká váltunk az elmúlt egy évben és sokan meglepődtek rajta, hogy Jordan-nel kisbabánk lesz. Nem erőltettük a szexuális együttléteket, de volt, hogy magától jött a késztetés, a vágy és csak úgy egyszerűen megtörtént.”- mondja Nick.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Jordan nem bánta meg, hogy igent mondott Nick-nek:

„Ő a legszeretnivalóbb pasi az egész világon. A tenyerén hordoz és úgy bánik velem, mint egy hercegnővel. Jobb férjet nem is kívánhatnék magamnak. Izgatottan és boldogan várjuk, hogy két hónap múlva megszülessen a kisbabánk. Annak idején nehéz volt a döntés, de ha most újra választás előtt állnék, újra igent mondanék.”

Nézd meg, kik azok a hírességek, akik 2021-ben vállalták fel a világ előtt, hogy saját nemükhöz vonzódnak: