Legyen mindig fergeteges az orgazmusod akár egyedül, akár a partnereddel

Borítókép: Legyen mindig fergeteges az orgazmusod akár egyedül, akár a partnereddel Forrás: Владимир Берзин/Pixabay
Sok évig a női orgazmus tabunak számított, de mostanában már elfogadott dolog,hogy erről nyilvánosan beszélünk. Átélni az orgazmust remek dolog és nem kell bűnösnek érezned magad, vagy szégyellned, hogy előnyben részesíted a saját kielégülésedet.

Ha orgazmusról van szó, a kulcs a megfelelő partner megléte. A legteljesebb orgazmust úgy élheted át, ha olyasvalakivel vagy együtt, aki érti a testbeszédedet és a legjobbat tudja kihozni belőled szexuálisan. Ez nem feltételezi, hogy hosszú távú kapcsolatban legyél, vannak olyanok, akik ösztönösen ráéreznek akár egy új partner igényeire is.

Egy vibrátor mindig a segítségedre siet legyél akár egyedül, akár partnerrel. Egy kutatás igazolta, hogy szexjátékkal a nők átlagos orgazmusa 23.3 másodpercig tartott, míg „manuális” úton 19.9másodpercig. És ez a néhány másodperc különbség bizony sokat számít! Bár sokan sokfélék vagyunk és minden nőt más és más technika juttat a csúcsra, a szakértők szerint vannak olyan módszerek, praktikák, melyek mindenkit a mennyekbe repítenek.

Nem mindig sikerül összehozni a csúcsra jutást, de szerencsére hoztunk néhány tippet, melyekkel elkerülhető a felemás érzés, a „majdnem sikerült”. Nézd meg a galériánkban.