Ezt az egy dolgot iktasd ki az életedből, ha jobb szexre vágysz

Borítókép: Ezt az egy dolgot iktasd ki az életedből, ha jobb szexre vágysz Forrás: Getty Images (Bobex-73)
Van egy olyan szokás, ami talán már annyira az életed részévé vált, hogy észre sem veszed, amikor csinálod – újra és újra. Márpedig ronthatja a szexuális életedet, állítják a szakértők.

Vannak, akik a stresszcsökkentésre, mások a romantikusabb körülmények megteremtésére esküsznek, de a szakemberek szerint van egy dolog, amit ha kiiktatsz az életedből, máris jobb lehet a szexuális életed. Ez pedig nem más, mint a dohányzás.

A cigi egyébként sem tesz jót semmilyen szervünknek – legyen az a tüdő, a szív, a bőr vagy a reproduktív rendszer. És hát amellett, hogy pusztítja az immunrendszert, a hálószobájában is problémákat okozhat, erre kutatások is felhívták a figyelmet.

A healthshots.com által megkérdezett szakértő is megerősíti, hogy a dohányzás – legyen az cigaretta vagy e-cigi – a nőkre és a férfiakra is rossz hatással van. Már ami a szexuális életet illeti. A nőknél összefügghet a hüvelyszárazsággal, fájdalmas szexszel és az alacsony libidóval is. De a jó hír, hogy a dohányzás abbahagyása visszafordíthatja a legtöbb szexuális egészségügyi problémát.

A férfiak sem szerencsésebbek: náluk a dohányosok a szexuális vágy csökkenésén túl merevedési problémákkal is fokozott valószínűséggel szembesülhetnek, mert a cigaretta miatt károsodhatnak az erekciót elősegítő erek és idegek.

Ha tehát szeretnél gyorsabban izgalomba jönni, és olyan szuper szexuális teljesítményt nyújtani, mint már régen, akkor nyomd el az utolsó cigit is. A hatás nem marad el!

Forrás

A lenti galériánkban olyan ismert embereket mutatunk be, akik kemény kitartással, de leszoktak a cigarettáról.