Ez történt velem, miután naponta maszturbáltam, egy hétig

Borítókép: Ez történt velem, miután naponta maszturbáltam, egy hétig Forrás: Pexels.com/Deon Black
Túl a negyedik X-en, négy gyerek, férj, munka és háztartás mellett Lívia tudni akarta, újra fel tudja-e csiholni a testében az egy ideje már csak mélyen szunnyadó, elementáris vágyat. Elmeséli, hogy sikerült a kísérlete.

"Fiatalabb koromban minden egyes maszturbálást izgalmas felfedezésként éltem meg, ahogyan a saját testem feltérképezem. Bő egy évtizeddel és két férjjel később viszont arra döbbentem rá, hogy már teljesen leszoktam róla. Dolgozom, négy gyerekem van, viszem a háztartást és elég komoly szinten művelem a főzést is; emellett hova férne be még az is, hogy néha magamat kényeztetem?” - teszi fel a kérdést a 46 éves Lívia.

A szex iráni érdeklődésem jelnleg a béka feneke alatt és már előre félek, a menopauza is mi minden „jóságot” hoz majd magával. Lehet, hogy nemsokára olyan száraz leszek alul, mint a Szahara? Egy nagyon jó barátnőm - akinek aztán nincsenek ilyen jellegű gondjai; sőt – egyszer azt találta mondani, ha nem használom a testem ama bizonyos részeit, akkor azok berozsdásodnak. Aztán egyszer csak már nem lesz mit feléleszteni. Szavai szöget ütöttek a fejemben, úgyhogy elhatároztam, hogy a tettek mezejére lépek. Ha törik, ha szakad, egy hétig magamat fogom kényeztetni; napi rendszerességgel. Elmesélem, hogy sikerült a kísérlet. Kíváncsiak vagytok, milyen utat jártam be?

Ez történt, miután végigmaszturbáltam egy hetet: