Ilyen a teljes testes orgazmus és te is megtanulhatod!

Borítókép: Ilyen a teljes testes orgazmus és te is megtanulhatod! Forrás: Pixabay
Túl jól hangzik, de hidd el, létezik! Igaz, szükség van hozzá némi tapasztalatra, türelemre és tanulásra. A teljes testes orgazmus tele van csodákkal, meglepetésekkel, és akkor következik be, ha készen állunk mindezt megengedni magunknak.

A hagyományos szexuális orgazmus és a tantrikus teljes testes orgazmus között a legnagyobb különbség a korlátokból fakad. A hagyományos orgazmus arra korlátozódik, hogy örömöt érezzünk a testünk egyetlen részén, míg a tantrikus energetikai orgazmus egy kiterjedt érzés, amely az egész testben érezhető. Egy nagyon erős és intenzív érzés, ami egész lényünkre kiterjed és akár többszörös és összetett orgazmusból is állhat.

Ahhoz, hogy ezt megtapasztalhassuk, fejlesztenünk kell magunkat és új szemszögből szükséges gondolkodnunk és éreznünk.

Az orgazmus hiánya

Nagyon sok nő nemhogy a teljes testes orgazmust, hanem még a hagyományos orgazmust sem képes megélni. Ha valaki egyedül valahogy mégis rájön arra, hogyan képes magának gyönyört okozni, nem biztos, hogy partnerével is képes azt kivitelezni.

Az orgazmus eléréshez ugyanis el kell veszítenünk az önuralmunkat, ami a gátlásosság, a szégyenérzet, vagy a kiszolgáltatottság érzése miatt nem biztos, hogy sikerül. Amíg jelen van a kontroll, a merevség, a félelem, és bármilyen szexuális tudatalatti blokk esetleg trauma, addig nem leszünk képesek megélni a vágyott kielégülést.

Lényegében intim és sebezhető állapotba kerülünk a szeretkezés közben, és ekkor a tudatalattink üzenhet az idegrendszernek és a testnek, hogy védekezésre van szükség. Ha mindeközben még szorongunk is, azzal rontjuk a nemi szerv véráramlását, ami pedig szükséges lenne a szexuális izgalom fokozásához.

A tudatalatti blokkon kívül természetesen partnerünk is szerepet játszhat a meg nem élt orgazmusban, hiszen ha ő túl gyors, önző, nem ismeri a testünket, a vágyainkat, esetleg nem vagyunk neki elég fontosak, akkor az ő hibájából is fakadhat a beteljesületlenség. Ekkor azonban érdemes azt a kérdést feltenni magunknak, hogy: “Miért ilyen partnert vonzok be? “

Az orgazmus hiányának lehetséges okai
 • Alkohol
 • Depresszió
 • Gyógyszerek (antidepresszánsok, antipszichotikumok, altatók)
 • Változás kora
 • Rák kezelés
 • Hormonok
 • Fogamzásgátlás
 • Gerincvelő sérülés
 • A központi idegrendszer károsodása
 • Sclerosis multiplex
 • A vizeléstől vagy a túlnedvesedéstől való félelem
 • Párkapcsolati nehézségek
 • Múltbeli szexuális zaklatás
 • Félelem a teherbeeséstől

Tantrikus masszázs és a szexuális blokkok oldása

A tudattalanban számtalan bevésődés található, amik traumákból is eredhetnek. Ezek azok a blokkok, amiről nem is tudunk, és megakadályozhatja az öröm megélését, és számos más akadályt is állíthat elénk az élet bármely területén. Egy traumatikus élmény következtében érzelmi, fizikai és mentális blokkok is kialakulnak, ezért érdemes holisztikus gyógymódot alkalmazni.

A Tantra lényegében egy önismereti út, egy holisztikus gyógymód, amely elvezeti az embert a gondolkodástól az érzésekig. Egy Tantra gyógyító masszázs teljességet hoz a fizikai, érzelmi, mentális, és spirituális testbe, ha azzal a szándékkal érkezünk, hogy gyógyulást szeretnénk elérni. Egy kezelés során megélhetjük a szeretet, az elfogadást, a figyelmet, és az elismerést, ugyanakkor feltörhetnek azok az érzések is, amelyeket elnyomtunk magunkban, legyen az fájdalom, gyász, szomorúság, harag, félelem, bűntudat, szégyen.

A Tantra és a teljes testes orgazmus

Ha ismerjük a hagyományos orgazmust, akkor tudjuk, hogy az körülbelül 5-20 másodpercig tart, és egyetlen testrészre fókuszál. A modern világ létrehozta az azonnali kielégülést és annak igényét, ami gyorsan elillan, ezért rövid időn belül újra felmerül a hiány. Ahhoz, hogy hosszú távon is megélhessük az örömöt, a boldogságot, az elégedettséget, és ne legyen csillapíthatatlan szomjunk, ki kell terjesztenünk ezt az érzést. Ahhoz pedig érzékenyebbé szükséges válnunk.

Először is csökkentenünk kell a túlingerlés iránti szomjúságot, majd át kell programoznunk az elménket, és szükséges félretennünk a genitális orgazmussal kapcsolatos korábbi feltételezéseinket.

A Tantra masszázs kifejezetten segítség lehet, hogy a rohanó világot elhagyva kicsit befelé forduljunk, lelassítsuk az időt, relaxáljunk, saját magunkkal törődjünk, és változtassunk azon, ami eddig nem úgy működött, ahogy mi azt szerettük volna. A feltöltődés mellett a Tantra masszázs alkalmával áramoltathatjuk a testben lévő energiákat, felébreszthetjük a szenvedélyt, a szexuális vágyakat, oldhatjuk tudatalatti blokkjainkat, és erősíthetjük párkapcsolatunkat is.

Ha szeretnéd, hogy partnered is változzon anélkül, hogy meg akarnád változtatni, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor sajátítsd el a tantra masszázst, és lepd meg otthon egy igazi csábítással, egy tantra masszázzsal, amivel nem csak ő jár jól, hanem te is!

A masszázs megmutathatja az utat, hogyan válj virtuózzá, örömteli, boldog, emberré, és hogyan válj igazi teremtővé. A testünk, önmagunk és az energetikánk megismerése a kulcs ahhoz, hogy végre otthon érezzük magunkat a testünkben.

Gyere el tantrikus masszázs tanfolyamomra és tapasztald meg, milyen az, ha a tested minden hangszere egyszerre szólal meg!

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

https://kamadeva.hu/

Nézd meg galériánkat is, ha még több tippet szeretnél a hosszabb és intenzívebb orgazmusért!