Csúnyán beolvasott a barátnőjének, még ő lepődött meg

Borítókép: Csúnyán beolvasott a barátnőjének, még ő lepődött meg Forrás: pexels/Vera Arsic
Az egész egy „ártatlan” TikTok videóból indult, a fiú viszont álmában sem gondolta, hogy mekkora balhé kerekedik belőle. Pedig nem fogta vissza magát, amikor a barátnőjéről beszélt.

„Semmi különöset nem változtatnék meg rajta, de ha mondjuk a lábai újra olyan formásak–vékonyak lehetnének, mint a pandémia előtt voltak, az szuper lenne" – vallotta be őszintén a barátnőjének. A fiú az ötletet a közösségi médiából vette, egy olyan videóból, amiben egy fiatal pár kertelés nélkül, szemtől szembe elsorolta, mi mindenen változtatna a másikon, ha lenne rá lehetőség.

„Egész pontosan úgy fogalmaztam, hogy nagyon szeretném, ha visszanyerné a régi alakját, amikor még izmosabb és egy kicsit vékonyabb volt a karantén előtt. Utána még azt is megmondtam neki, hogy szerintem némi szőrtelenítés is ráférne a karján és az arcán és hogy gyakrabban moshatná meg a haját is" – fűzte hozzá.

Ám a lány – milyen „meglepő” – nem volt feldobva a túlságosan is őszintére sikeredett vallomástól.

„Onnantól kezdve semmi nem érdekelte, mondhattam már bármit; fogta magát és bezárkózott a szobájába. Még este se jött elő, úgyhogy külön aludtunk. Másnap viszont megkaptam a magamét. Közölte, nehogy azt higgyem, hogy az én külsőm aztán olyan tökéletes és hogy van jó néhány dolog, amiket bizony ő is fel tudna sorolni velem kapcsolatban. Ugyanakkor ő szeret eléggé ahhoz, hogy ne szekírozzon ilyesmikkel.

Amikor visszakérdeztem, mégis hová akar kilyukadni, felrótta, hogy én például semmit se csinálok az aknés arcbőrömmel, pedig ő még segíteni is próbált; illetve hogy többet is mozoghatnék, edzhetnék vele. Nos, nekem se esett jól a kritika. Továbbmegyek; azt hiszem, ezek csak olyan, mondvacsinált dolgok, amiken egész éjjel gondolkodhatott azért, hogy valamiféle bosszút állhasson. Meg is mondtam neki, hogy szerintem van egy lényeges különbség köztünk; míg én őszinte voltam, azt gondolom, ezeket a dolgokat ő csak kitalálta.

Azonnal faképnél hagyott, a nővéréhez ment át és onnantól kezdve már az üzeneteimre sem válaszolt. Nem kellett volna ennyire őszintének lennem?” – tette fel a nagy kérdést a fiú a Redditen, ahol a kommentelők villámsebesen helyére tették.

Te belemennél egy ilyen „játékba” a pároddal? Nem félnél a következményeitől?

"Tök jól nézel ki, ahhoz képest"...Galériánkban ilyen és ehhez hasonló, tipikus mondatokat gyűjtöttünk ki, amiket lehetőleg soha ne mondj egy nőnek!