Álmaim férfija megcsókolt, mégsem adtam oda magam neki

Borítókép: Álmaim férfija megcsókolt, mégsem adtam oda magam neki Forrás: Stock Snap / Pixabay
Torkomban dobogó szívvel állok a női mosdóban. Csókolóztunk, és megkérdezte, felmegyek-e hozzá. Mit válaszoljak? Mici története

1. fejezet

Férjnél voltam, és bár a házasságom több sebből vérzett, nagyon meg akartuk menteni. Ekkortájt ismerkedtem meg T.-vel egy rajztanfolyamon. Minden héten találkoztunk, és egyre jobban tetszett. A zsánerem volt, barna haj, kék szem, okos tekintet, fanyar mosoly. Annyit tudtam róla, hogy nem sokkal korábban vált el. Nem igazán beszélgettünk, de néha a tekintetéből úgy éreztem, nem csak mint osztálytársra néz rám. Mivel én akkor még példás feleség voltam, iszonyú rosszul éreztem magam, ahogyan egyre jobban bevonódtam T. bűvkörébe. Előfordult, hogy arra az álomra ébredtem, hogy csókolózunk: reggel még a számban éreztem a csók ízét. Oldalra néztem, és a férjem fürkészte az arcom. Úgy éreztem, sár lepi el a lelkem.

Azt mondják, ha kísértésbe esel, várj, míg elmúlik. Valahogy így tettem én is. A tanfolyam befejeződött, a férjemmel meg terápiára jártunk, és úgy tűnt, túllendülünk valami holtponton és folytatjuk. T.-t valahová a tudatom távoli zugába száműztem.

2. fejezet

Mégiscsak elváltunk. Bár nevetséges, a szakításunk első pillanatától újra T.-re gondoltam. Már rég nem láttam, azt sem tudtam, mi van vele, de valamiért azt az ábrándot dédelgettem, hogy meg sem kottyan nekem a válás, mert hamarosan úgyis T. lesz a párom: ez tartotta bennem a lelket.

Bár addig alig-alig beszélgettünk, valamelyik posztomat lájkolta, amire tudtam dobni neki egy „köszi”-t, és így tovább, elindult köztünk egy csetfolyam. Azt mondta, érdekli, mi van velem, és felajánlotta, hogy elküldi a friss rajzait, mert kíváncsi a véleményemre.

El is küldte, és jól felkavart. A rajzokon csupa lány, nő, asszony, hölgy, így-úgy (de leginkább sehogy) felöltözve. És bár persze-persze, nem szabad összemosni az alkotót az emberrel, valahogy megéreztem: ez a pasi most falja a nőket, hemzsegnek körülötte a potenciális szeretők.

Megbeszéltünk egy találkozót. Hónapok óta nem láttam, de az elmúlt hetekben felépítettem magamban egy egész történetet, azt reméltem, ez a randi valami fantasztikus új dolog nyitánya lesz.

Nem lett az. Jól éreztük magunkat, beszélgettünk, de ő inkább haverként kezelt, még a szeretőiről is beszélt. Megértettem, hogy ha össze is jönnénk, én kábé a 105. és a 107. nője között kapnék helyet, egy lennék a sokból. Éjfél körül hazafelé sétáltam, és a csalódottságtól és a vodkától bömbölve hívtam fel az utcáról a barátnőmet. A válásom szomorúsága is ekkor taglózott le tejes erőből, most, hogy megértettem, nem fogok egyből egy másik kapcsolatba ugrani, egy fekete lyukba zuhanok, és egyedül kell megtalálnom a kijáratot.

3. fejezet

Teljesen mellékesen összejöttem L.-lel, akivel egy netes társkeresőn ismerkedtem meg. Csak egy kalandot akartam, mert már iszonyúan hiányzott az ölelés, az intimitás. Lazán indult, nem ígértünk egymásnak semmit, életemben először azt gondoltam, még tán monogámnak sem muszáj lennem.

Ekkor írt rám újra T. Mi van velem, érdeklem, találkozzunk. Miért is ne. Tét nélkül mentem bele. Sőt, kikötöttem, hogy csak este fél tízre érek oda a randira, mert ki nem hagynám a zumbaedzést (ami akkortájt épp őrületté tombolta magát az életemben). L. simogatásainak melegét viseltem a bőrömön, az ő csókjainak emléke vonhatta körém azt a ragyogást, ami miatt egész este annyira nyugodt, mosolygós és laza voltam.

És amikor két tequila után T. megkérdezte, megízlelheti-e az italomat, hirtelen nem is esett le, hogy ez most egy csók nyitánya. Csókolóztunk, és hirtelen úgy éreztem, ez nem az én filmem. Nem ízlett a csókja, nem esett jól a keze érintése a hátamon, és amikor megkérdezte, felmegyek-e hozzá, gondolkodási időt kértem, és kirohantam a mosdóba. Ott a következő párbeszéd zajlott le:

Agyam: Menj! Erre vártál, nem?
Szívem: De nem akarok!
Agyam: Te hülye vagy?
Szívem: De hiszen én L.-be vagyok szerelmes!

Epilógus

Hát így esett, hogy nem mentem fel T.-hez, viszont valamivel később feleségül mentem L.-hez. T.-vel néha látjuk egymást és lájkolgatjuk egymás posztjait a közösségi médiában. Ő is megházasodott, mindkettőnknek gyerekei születtek. Kihagytuk egymást. Ilyennek is lennie kell, nem igaz?

Egy csók messzire vezethet, akár házasságig is. Az alábbi sztárok sztorijai között is akad ilyen: