Borítókép: Direkt kezdeményezés helyett csábíts és vetesd észre magad! Mutatjuk, hogyan csináld! Forrás: Getty Images

Direkt kezdeményezés helyett csábíts és vetesd észre magad! Mutatjuk, hogyan csináld!

A mai modern társadalomban sokszor elgondolkodunk, hogy vajon mi a férfi és mi a nő szerepe. Rengeteg női vezető van, és nagyon sok feladatot átvállaltunk a férfiaktól, ezért természetesnek gondoljuk, hogy a kezdeményezés történhet akár a nő részéről is. Azonban ha átvállaljuk a férfiak szerepeit, akkor mi marad nekik?

Ha a kezdeményezés lehetőségét is elvesszük tőlük, akkor már a kapcsolat elején megmutatjuk dominanciánkat és megfosztjuk őket a férfiasságuktól, ami a kapcsolatunkra is ki fog hatni. De mit tegyünk akkor, ha tetszik nekünk a férfi?

Direkt kezdeményezés helyett vetesd észre magad vele!

Mivel javarészt elnyomtuk a bennünk élő valódi nőt, ezért gyakran nem találunk módszereket, eszközöket arra, hogy észrevetessük magunkat a férfival. Küzdünk, ki akarjuk találni a gondolatait, futunk utána, de valahogy mégsem akar összejönni.

Számos megfigyelés során kiderült, hogy a non-verbális kommunikációval, a testbeszéddel sokkal hamarabb felkelthetjük egy férfi érdeklődését, mint magával az aktív célzott cselekedettel. Ha nőként vagyunk képesek jelezni a férfi felé, akkor lényegében feldobhatjuk neki a magas labdát, amit már csak le kell ütnie és meg is fogja tenni, ha tetszünk neki!

Hagyd magad megmenteni!

Ha a férfi közelében vagy és véletlenül megbotlasz, biztos, hogy rögtön utánad nyúl és elkap. A férfi alapösztöne ugyanis, hogy megmentse a nőt. Ha képesek vagyunk gyenge nőnek mutatni magunkat, akkor a férfi ösztönösen meg akar majd minket menteni. Ha hagyjuk neki, akkor érezni fogja, hogy hasznos és valóban férfinak fogja magát érezni, és már minden sínen is van.

Maradj nő és ejtsd le a táskád!

Ha véletlenül leesik a táskád és a férfi a közeledben van és szimpatikus is vagy neki, akkor biztos, hogy oda fog ugrani, hogy a segítségedre legyen. Ugyanaz az effektus, mint az előbb. Ő segíteni akar, hogy férfinak érezhesse magát. Azonban ha segít, ne intézzük el egy egyszerű “köszönömmel”, hanem hangsúlyozzuk ki, hogy mennyire ritka ma az olyan férfi, mint ő, aki észreveszi, ha egy nőnek segítségre van szüksége. Ezzel máris feldobtuk a magas labdát, hiszen megdicsértük őt, elismertük tettének nagyságát, és ezzel az egy mondattal elismertük a férfiasságát is, amit nem fog annyiban hagyni, ha tetszünk neki.

A férfi ugyanis arra vágyik, hogy elismerjék, megbecsüljék, tiszteljék és észrevegyék tetteinek a nagyságát. Ezzel felhívjuk magunkra a figyelmet, lehetőséget teremtünk neki, hogy ő kezdeményezhessen. Így mi nők, ő pedig férfi maradhat.

Csak egy konzerv a felső polcról?!

Bármilyen szituációban is vagy, ha tetszik neked egy férfi, akkor kérj tőle segítséget. A férfiak előszeretettel segítenek a nőnek, főleg akkor, ha tetszik nekik. Ha ezt még viccesre is tudod fordítani, akkor biztos, hogy észreveteted magad vele. Például ha egy boltban vagy és egy túl magasan lévő konzervet szeretnél leemelni, de nem éred el, kérd meg, hogy vegye le neked, hiszen ő olyan erős és férfiasan segítőkész. Ezzel biztos, hogy felhívod magadra a figyelmet. Utána dicsérd meg tettének nagyságát, és máris átadhatod a kezdeményezést.

Ne bújj el!

Ha egy teremben vagy, ne bújj el, hanem valahol a terem közepén helyezkedj el! Az sem baj, ha bátortalannak látszol, mert ha szimpatikus vagy a férfi számára, akkor biztos, hogy felajánlja a segítségét, hogy megoldja a helyzetet.

Az elveszett hölgy esete

Ha hosszabb ideig pásztázod a szobát vagy a termet, ahová beléptél, anélkül, hogy a tekinteted valakin megállapodna vagy bárkivel szemkontaktust létesítenél, akkor megint azt jelezheted a férfinak, hogy “elveszett vagy”, és jó lenne, ha megmentene.

Finom oldalpillantások célkeresztjében

Ha tetszik egy férfi, és oldal irányból vetsz rá 2-3 másodpercig tartó pillantást, azzal felkeltheted az érdeklődését. Hiszen jelzed felé, hogy nem közömbös számodra, felkeltette az érdeklődésedet, ugyanakkor ezzel mégsem vagy túl direkt.

Magányos tánc a pultnál

Ha egy bárban vagy és ott tetszett meg egy illető, akkor a zenére mozoghatsz magadban, akár ülve, akár állva. Ha ehhez még óvatosan a szemébe is nézel és mosolyogsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ha tetszel neki, akkor oda fog menni hozzád.

Flörtölj, csábíts, de csak finoman!

Ha a férfi közelében vagy, akkor beletúrhatsz a hajadba, és odébb is emelheted azt, hogy láthatóvá váljon a nyakad. Mosolyogj rá úgy, hogy lássa a fogaidat, és döntsd előrébb a tested. Ha beszélgetésbe elegyedtek, akkor kuncogj, legyél vidám, bólogass igenlően és néha csábosan nézz a szemébe.

A lényeg az, hogy az alkalmat megteremtsük, azonban a kezdeményezést meghagyjuk nekik. Ők ekkor férfinek fogják magukat érezni, és ha szimpatikusak vagyunk, akkor biztos, hogy meg fogják tenni az első lépéseket.

Ha te is szeretnéd befejezni az eredménytelen szélmalomharcot, ha te is szeretnéd megélni a reménytelen szerelem helyett a beteljesült szerelmet, akkor gyere el az “Érd el, hogy ő fusson utánad” tanfolyamra, ahol megtudhatod, hogy mi a probléma, elengedheted, hogy te fuss utána, és elérheted, hogy valóban ő tegyen feléd lépéseket.

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

Lássuk, mit mondanak a pasik, mi az az 5 ruhadarab, ami számukra csábítóbb, mint egy szexi fehérnemű!