Bosszút állt a férjén, mert elfelejtette a Valentin napot

Borítókép: Bosszút állt a férjén, mert elfelejtette a Valentin napot Forrás: Getty Images
Megelégelte, hogy a férje egyáltalán nem foglalkozik vele és lépett, méghozzá egy hatalmasat. Az élet viszont őt igazolta. Emma története.

"Kapcsolatunk elején, de még a házasságunk első éveiben is érezhetően nagyon fontos voltam a számára, a tenyerén hordozott, odafigyelt rám és ezt nagyon intenzíven ki is mutatta. Sajnos az utóbbi években viszont az unalomig laposodott a közös életünk és úgy éreztem, a Valentin nap akár egy jó alkalom, ha úgy tetszik ürügy lehetne arra, hogy egy kis színt vigyünk a szürke hétköznapjainkba. Bíztam benne, hogy ő is kapva kap rajta. Már jó előre elkezdtem mondogatni, célozgattam rá, hogy nagy kedvem lenne programozni aznap valamit, igazán kimozdulhatnánk már valahová. Bólogatva nyugtázta, sőt azt is megígérte, hogy ki fog találni valamit.

Aztán eljött február 14-e és én reménykedve vártam, hogy mivel fog előrukkolni. Azt hiszitek, hogy bármi is történt? Még egy kártyát se kaptam tőle, úgy ahogy volt, megfeledkezett az egészről. Nyilván nem a szivecskés üdvözlőlap, a virág meg a doboz bonbon az, ami hiányzott. Az igazi törődés, az odafigyelés, az őszinte érdeklődés az irányomban. Több évnyi elfojtott csalódás tört a felszínre bennem akkor és mélységesen elszomorított a felismerés, hogy ezt már hiába is várhatom tőle. Nem csak február 14-én, hanem az év többi napján.

Ez volt az a pont számomra, amikor eldöntöttem, hogy kifelé nyitok, s ha olyasvalakit sodor elém az élet, akitől úgy érzem, mindezt újra megkaphatom, lépni fogok. Nyolc kemény hónap telt el, mire az új kapcsolatomat felvállalva a férjem elé álltam és közöltem vele, hogy elhagyom. Megbántam-e? Egyáltalán nem, sőt! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy nem ragadtam benne egy kiüresedett, elkényelmesedett házasságban. Boldogabb vagyok, mint valaha" – teszi hozzá Emma.

Forrás: ITT

Galériánkban 4 olyan intő jelről olvashatsz, ami arra utal, hogy a házasságod a széthullás felé tart!