Beleszerettem a chippendale fiúba, még gyereket is szültem neki

Borítókép: Beleszerettem a chippendale fiúba, még gyereket is szültem neki Forrás: Getty Images
Gabi csak egy jót akart mulatni, megünnepelni, hogy végre kimondták a válását attól az undok férjétől. Még egy chippendale csapatot is felbérelt a bulira, az események másnap viszont nem várt fordulatot vettek. Elmeséli.

„Megmondom őszintén, sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy életem szerelmével fogok megismerni a válásom „örömére” rendezett bulimon. A hab a tortán - no nem a menyasszonyin – hogy mindössze egy hónappal korábban mondták csak ki hivatalosan, hogy a házasságomnak vége.

Chippendale srácokat hívni nem is az én ötletem volt, a barátnőim beszéltek rá. Ha már bulizunk, akkor adjuk meg a módját – biztattak. Miért is ne? Végtére is újra szabad vagyok – gondoltam. Úgyhogy a neten keresgélve kiválasztottam egy szimpatikus chippendale csapatot és le is stoppoltam őket a partira.”

Ám arra, ami a buli másnapján történt, Gabi sem számított; a félmeztelen „pincérfiúk” egyike ugyanis üzenetet küldött neki, amiben a hogyléte felől érdeklődött. Ákos nagyon eltökélt volt, addig-addig fűzte a dolgot, hogy még egy randit is sikerült lebeszélnie a megbízójával.

„Eleinte nem voltam túl lelkes – sőt, kifejezetten bizalmatlanul viselkedtem vele – ugyanis meg voltam győződve róla, hogy őt kizárólag a külsőségek érdeklik, és hogy túl sokat foglalkozik a saját testével, a kinézetével. A barátaim viszont folyton azt mondogatták, hogy legyek türelemmel, várjak, mert még

nem tudhatom, mi sül ki a dologból; hiszen jó srácnak tűnik.

Ákos is azt mondogatja, hogy első látására nagyon megtetszettem neki. De azt nem gondolta ott és akkor, hogy a leendő feleségének táncol félmeztelenül. Csak azt tudta, hogy közelebb szeretne hozzám kerülni, meg akart ismerni.

Ő csak a munkáját végezte, fogalma sem volt, mi lesz ebből az egészből. Bár úgy emlékszem, hogy távozóban még mondta is, hogy írni fog nekem; amin akkor csak egy jót nevettem.

Végül csak a barátaimnak lett igazuk, mert rövid időn belül Ákos beengedett az álca mögé és megláthattam, milyen is ő valójában. Egy hónap elteltével pedig már hozzám is költözött és rá nem sokkal meg is kérte a kezemet. Minden olyan hihetetlenül gyorsan történt, egy forgószél sebességével száguldott előre a kapcsolatunk. A következő évben össze is házasodtunk, én pedig hamarosan várandós lettem a kisfiúnkkal. Azóta pedig egy boldog kis család vagyunk, immár hármasban.

Ha ezt a történetet nekem mesélik, egyáltalán nem biztos, hogy elhiszem. A megismerkedésünk egy romantikus limonádé sztoriját is lepipálhatná! Viszont végtelenül hálás is vagyok érte, hogy megléptem. Ákos új értelmet adott az életemnek, a legeslegjobb pillanatban toppant be, teljesen váratlanul!" - zárja a történetét Gabi.

Nézegess sztárokat, akik vetkőzésből éltek, mielőtt befutottak!