A barátom lánya ezt tetteti, csak hogy ne kelljen velem találkoznia

Borítókép: A barátom lánya ezt tetteti, csak hogy ne kelljen velem találkoznia Forrás: Getty Images
Az elvált barátom kislánya szerintem csak eljátssza, hogy retteg a kutyámtól. Csak azért; hogy addig se legyek se ő, se az apja közelében. Egyelőre úgy tűnik, nagyon jól csinálja.

„Úgy tűnik, hogy nagyon jó taktikát választott, egyelőre beválik legalábbis” – fakadt ki egy fiatal nő névtelenül a közösségi oldalán; barátja kisebbik lányára. „Egy ideje már randizgatunk, a gyerkőc pedig sokszor van ott a páromnál. Nekem nincs saját gyerekem, van viszont egy elbűvölő kutyusom, a legcukibb a világon. Ő egy egyéves rotweiler, a neve Tank” - meséli.

„Amikor a kislány először találkozott velem az apjánál, úgy viselkedett, mint aki fél a kutyától. Nem volt hajlandó megsimogatni, de még csak megközelíteni sem. Pedig az anyjának egy francia bulldogja van. – panaszkodott a nő.

Szerintem már akkor is direkt csinálta a hisztit.
tette hozzá.

„Tank-ot végül el kellett csuknunk az egyik hálószobába, szegénykém egyfolytában nyüszített, amíg a gyerek ott volt. Akkor megmondtam a páromnak, hogy most csináltunk ilyet utoljára, nem is szólt semmit; egyetértett velem” – tette hozzá a nő.

„Legközelebb, amikor az anyjával jöttek át, a gyerek az én „csúnya” kutyusomra panaszkodott. A párom exe erre elém állt, és „megkért”, hogy legközelebb legyek szíves levinni a kutyát a közeli parkba arra az időre, amíg itt lesz a kislány. Remek apropó ez ahhoz, hogyan tartson távol a gyerektől – gondoltam.

Látnotok kellett volna az önelégült vigyort mindeközben, a gyerek arcán. Ezek után a barátom közölte a volt feleségével, hogy márpedig a kutya itt marad a lakásban velünk, ha tetszik nekik, ha nem. A gyerek pedig, amíg nem hagy fel ezzel az önző viselkedéssel, addig inkább át se jöjjön" – zárta a kirohanását.

A barátnő aztán hideget és meleg is jócskán kapott a kommentekben; míg

a többség azon háborodott fel, hogy lehet egy mindössze 5 éves kisgyerekről szándékos rosszindulatot feltételezni; volt, aki épp ellenkező véleményének adott hangot.

„A gyerekek nem hülyék. Pontosan látják és meg is ragadják azokat a lehetőségeket, amiken keresztül az elvált szüleiket, új partnereiket egymásnak tudják ugrasztani. Többek közt ezért se randizom soha exekkel; túl sok a dráma” – fűzte hozzá az egyik kommentelő.

6 kutyafajta, mely jó választás lehet egy olyan családban, ahol gyerekek vannak